Egyéb

Katonák táncolnak a Call me maybe-re – futótűzként terjed a neten!

2012-ben a csapból is Carly Rae Jepson slágere, a Call Me Maybe folyt, bizonyára te is ismered a számot.

 

 

Energikus, vidám és olyan fülbemászó, hogy világszenzációvá vált majdnem egy éjszaka alatt. Sikerének egy részét annak a ténynek köszönheti, hogy másodpercek alatt rossz hangulatból jó hangulatot varázsolhat.

Nem hiszel nekünk? Talán majd fogsz, miután meglátod, ahogy egy csapat katona táncol a dallamra, amely hatalmas hírnevet ért el…

Amikor a tengerentúlon állomásozó katonák egy csoportja látta a Miami Dolphins szurkolólányainak videóját, amelyben a Call Me Maybe-re táncolnak, úgy döntöttek, hogy ők is szórakoznak egy kicsit.,

 

 

 

Végül is, ki hibáztathatja őket? Az övéké vitathatatlanul a világ egyik legstresszesebb munkája, így megbocsáthatjuk nekik, hogy egyszer-egyszer lazítanak kicsit.

Kiderült, hogy pontosan ezt tették. Minden egyes jelenetet sikerült vidám improvizációval újraalkotniuk, annak ellenére, hogy hiányzott a szükséges források többsége.

 

 

 

 

Valójában a videó egy olyan slágernek bizonyult, amely vírusszerűen elterjedt, és sokan dicsérik a katonák azon képességét, hogy egy háborús övezet közepén felvidítják az embereket.

Mondanunk sem kell, hogy a katonáknak nem könnyű. Amíg távol vannak, eseményeket, bulikat, ünnepségeket, valamint a barátaikkal és a családjukkal való emlékezetes alkalmakat mulasztanak el, mindezt úgy, hogy közben veszélyes és gyakran traumatikus helyzetekbe kerülnek.

 

 

 

Mi biztosan nem sajnáljuk tőlük, hogy egy kicsit szórakoznak, amikor esélyük van rá. Éppen ellenkezőleg, reméljük, mindenki látja a benne rejlő előnyöket!

Nézd meg a szóban forgó vidám videót:

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?