Egyéb

Melyik asztaltársaságoz NEM ülnél le? A válaszod belső titkaidat is felfedheti

A kérdés nem bonyolult: a képen négy asztalt láthatunk, és négy asztaltársaságot. Melyik az az asztaltársaság, amelyhez semmikép sem csatlakoznál? Semmi más dolgod nincs, mint elolvasni a válaszodhoz tartozó leírást az alábbiakban.

 

 

 

1.) Ha az első asztalhoz nem ülnél le, ahol a három nevetgélő és csacsogó barátnő ül, visszafogottabb személyiség vagy, akitől távol áll a harsányság és a magamutogatás. Szereted a minőségi, tartalmas programokat, és egyedül is feltalálod magad, sosem unatkozol! Ha problémák gyötörnek, azokat nem bízod rá akárkire, alaposan megválogatod, hogy kinek öntöd ki a lelked. Ez nem is baj, ha körülötted vannak a megfelelő emberek, azonban ha annyira válogatsz, hogy nem találsz lelki társat, vagy olyat, akivel megoszthatnád a gondjaidat, érdemes változtatnod!

2.) A második asztalnál három öregúr beszélget. Ha ehhez az asztalhoz nem ülnél le szívesen, akkor olyan típus vagy, aki körül mindig zajlik az élet! Energikus vagy, pörögsz, és mindig te vagy a társaság közepe! Kreatív vagy, és mindig új és új programokon töröd a fejed. Ennek egy árnyoldala lehet: szinte sosem figyeled meg csendben, hogy mi történik körülötted, így sokan egy kicsit felszínesnek tarthatnak.

3.) A harmadik asztalnál egy anyukát látunk két kisgyerekkel. Ha ehhez az asztalhoz nem ülnél le, akkor a szabadság fontosabb neked a kötöttségeknél, amelyektől szereted magad távol tartani. Fontos számodra, hogy te oszd be az idődet, és te tűzd ki a céljaidat, amelyeket nem szeretsz felelősségvállalással beárnyékolni. Viszont nem mindig rossz a felelősségvállalás, mert mások is komolyabban vesznek, ha számíthatnak rád.

4.) A negyedik asztalnál egy szerelmespár üldögél. Ha ezt az asztalt kerülnéd el, akkor nem jellemző rád a romantika és az ábrándozás: szereted a kézzelfogható dolgokat, és két lábbal állsz a földön. Azonnal meglátod, hogy miről szólnak a dolgok, és mi a lényeg. Ugyanakkor sokszor egy kicsit kiveszik az öröm az életedből, mert talán átesel a ló másik oldalára, és túlzottan földhözragadt lehet a gondolkodásod.

Neked mi a véleményed?




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?