Egyéb

Teljesen kiborította a mentorokat: máris kiszállna az X-Faktorból a legnagyobb esélyes

Budapest — Hatalmas fordulat az X-Faktorban! A hazai tehetségkutatók történetében ilyen még nem fordult elő: az egyik versenyző szembeszállt a mentorokkal, hogy a saját kárára más jusson tovább.

 

 

 

Márpedig Balog Janó az előválogatók előtt a döntnökök nagy kedvence, sőt, titkos favoritja volt. ByeAlex például ki is jelentette: akár meg is nyerhetné az RTL Klub tehetségkutatójának a 2018-as évadát. A hat év külföldi munka után hazatérő színész abban bízik, hogy az X-Faktor hozza meg számára az ismertséget, ám a titkos esélyesnek tartott férfi mindezt képes lett volna feladni: a szintén tehetségesnek tűnő Klaudia Radiczvát akarta megmenteni, amikor hazaküldték volna a mentorok.

 

 

 

 

A mentorok megütköztek azon, hogy valaki szembe ment a döntésükkel / Fotó: RTL Klub

– Bár azt mondtátok, én nem állhatok fel ma, de szeretnék felállni. Ez az én privát véleményem. Ezzel a lánnyal egy hétig voltam a táborban. Láttam, mit csinál, mennyire jó és alázatos munkát végez. Szeretnék kiállni mellette, felajánlani neki az én helyemet, ha ez működik – mondta a mentorokat is megdöbbentve Janó, akinek a sorsa az X-Faktor hét végi, dupla adásából derül ki.

 

 

 

 

 

 

Olyat ugyanis korábban még nem tapasztaltak, hogy valaki annyira jószívű legyen, hogy feláldozza magát, lemondva a hatalmas lehetőségről. Ráadásul úgy, hogy – mint Janó a Blikknek elárulta – még csak össze sem barátkoztak korábban Klaudiával.

Janó úgy vélte, Klaudiának helye van a legjobbak között, és inkább ő maradjon versenyben / Fotó: RTL Klub

– Egyetlenegy alkalommal beszéltem vele, amikor felajánlotta, hogy kivasalja az ingemet. Akkor éreztem, ez a lány érdekes, tehetséges, helye van a legjobbak között – szögezte le az énekes, aki véleménye kedvéért még a mentorok döntésével is szembement. – Mindenki azt gondolja, felülbíráltam a mentorokat, de ez nem igaz. Csodálatosan énekelt, mégis felmerült, hogy távoznia kell. Három másodperc alatt végiggondoltam, mit lehetne tenni. Azt gondoltam, én majd jövök jövőre, így felálltam, felajánlottam a helyemet. A barátaim, akik ismernek, tudják, hogy ilyen vagyok. Ha látok valamit, ami marha jó, de még sincsen igazsága, akkor inkább én megyek, mert én úgyis megtalálom a magam útját.

 

 

 

 

 

Gáspár Laci kiakadt

A mentorokat megdöbbentette Janó húzása. Gáspár Laci például fel is húzta magát a férfi viselkedésén, nem tagadta, kicsit tiszteletlennek is tartotta őt.

– Nagyon szép dolog ez, de ha tiszteletben tartanád a döntésünket, tudnád, hogy te nem mehetsz haza! Cserben hagysz minket! – emelte fel a hangját Gáspár Laci.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?