Életmód

17 ember, aki csak azt kapta, amit megérdemelt!

Ezek az emberek szerették volna megízlelni a bosszú édes ízét, de a történeteiket megismerve teljes mértékben meg tudjuk őket érteni.

 

 

 




1. Nem rossz húzás… 😀

2. Rossz embert vert át…

 

 

 

 

 

 

3. Egy koliban: “Annak a személynek üzenem, aki mosás közben leállította a mosógépet és kipakolta a ruháimat, majd a sajátjait bepakolja helyette, hogy egy szemétláda. De balszerencsédre én is az vagyok. A ruháidat megtalálod kint a hóba belefagyva. Ha bármi problémád van ezzel, akkor megtalálsz a 301-es szobában.”

4. Egy megcsalt férj hasznosította a felesége féltve őrzött menyasszonyi ruháját.






5. “A saját szememmel láttam, ahogy egy csávó ebből a kocsiból kiszállva belerúgott egy kóbor kutyába. A kutya röviddel ezután visszatért a haverjaival és szó szerint nekiestek az autónak.”

6. Valaki úgy büntette meg a bunkón parkoló autóst, hogy gyorskötözővel odaerősített egy bevásárlókocsit az autó kilincséhez.

 

 

 

 




 

 

 

7. Egyértelmű üzenet a tahó szomszédnak… 😀

8. Egy kutya bosszúja, akit bent hagytak a kocsiban.

9. Így jár az, aki hátráltatja a kukások munkáját.

10. Egy nagyi hirdetése a helyi újságokban: ” Rosszul vagyok attól, hogy azt kell néznem, ahogy a pénzemen veszekedtek úgy, hogy még meg sem haltam. Ezért úgy döntöttem, hogy elköltöm az összeset. Az utolsó filléremet is arra fogom költeni, hogy miden újságban megjelentessem ezt a hirdetést.. Talán akkor majd befejezitek a marakodást. Szégyelljétek magatokat.”




11. “A hűtlen exbarátnőm szerette volna megkapni a Nintendo konzolját, miután egyik napról a másikra lelépett egy fickóval. Alaposan becsomagoltam neki, mielőtt postára adtam volna.”

12. “Tegnap összekaptunk a feleségemmel, aki mára ezt csomagolta nekem ebédre.”

 

 

 



 

 

 

13. “Befontam a lovam sörényét, ami vélhetően nem igazán tetszett neki, ugyanis ezt követően azonnal inni kezdett (ekkor még ezt hittem), majd odasétált a csizmámhoz és beleköpte az összes vizet.”

14. “Kedves Dave. Mondd meg a barátnődnek, hogy a feleséged és a gyerekek üdvözlik. Ja, és kivettem az összes pénzt a bankszámlánkról, szóval le vagy égve.”

15. A buszsofőrök bosszúja

16.

17. Valaki csak úgy lepakolta a hulladékot a termőföldemnél, ám megtaláltam a címét a szemétben.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?