Életmód, Kreatív

15 férfi, akinek ügyes keze varázsolni tud

Vannak férfiak, akik saját maguknak kézműveskednek, mások a gyerekeiknek készítenek különböző dolgokat, és vannak olyanok is, akik a feleségük kívánságait próbálják teljesíteni. És amikor 3 fontos tényező, mint az idő, a vágy és a jó hangulat egyszerre történik, akkor igazi remekművek születnek. Találtunk néhány olyan férfit, akinek valóban “arany” keze van.

 

 

 

1. “A feleségem évek óta szeretne egy nagy kerek étkezőasztalt forgatható tálalóval. Kész!”
2. “Azt mondták nekem, hogy ‘Csak vegyél fel valakit’, és ‘Soha nem fogod tudni megcsinálni’, de én megcsináltam!”
3. “Új háztulajdonosként az első projektemként egy pergolát készítettem a feleségemnek és magamnak! Nagyjából ez volt az első alkalom, hogy fűrészt használtam.”


4. “A feleségemnek készítettem egy jegygyűrűt rozsdamentes acélból.”
5. “A barátnőmnek készítettem egy íróasztalt a harmincadik születésnapjára.”
6. “A feleségem meglátott egy könyvespolcról készült fotót az Instagramon, és elkezdett duzzogni, mondván: ‘Azt akarom! Azt akarom!’ Sokáig piszmogtam vele, de végül megcsináltam.”
7. “A barátnőm nagy Harry Potter rajongó. Ezért elkészítettem neki a legerősebb bodzából készült varázspálcát az újévre.”
8. “A lehető legnehezebb módon csempéztem le a bejáratot, mert a feleségem látta az interneten. Szívesen, édesem!”
9. “Készítettem egy polcrendszert az anyósomnak.”


10. “Volt egy kiságyam, amitől rossz érzés lett volna megszabadulni, ugyanakkor nem tudtuk rendeltetésszerűen használni, mert a kisbabánk már felnőtt.”
11. “A feleségem egy 3000 dolláros étkezőasztalt akart, ezért inkább én készítettem el neki, pedig nem volt tapasztalatom, és nem is volt megfelelő szerszámom.”
12. “Ékszerdobozt készítettem a barátnőmnek karácsonyra.”

 

 

 

 

13. “Úgy döntöttem, hogy készítek egy óraszíjat a feleségemnek. Már régóta foglalkoztatott ez a gondolat, mert egy fekete szilikonszíj nem áll jól egy nő kezén.”
14. “Láttam egy hasonló fotót ugyanilyen paddal a nyáron az interneten. Megtetszett, ezért elhatároztam, hogy lemásolom. Íme, az eredmény!”
15. “Ez az első íróasztal, amit a feleségemnek készítettem, aki otthonról dolgozik. Ezek az előtte és utána képek az idei irodájáról.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?