Igaz történetek

A tini szülők gyerekükkel a kamera elé állnak – 17 évvel később megtudják mi az igazság

Madeleine családja nem egy átlagos család. A kislány szülei még tinik voltak, amikor ő született és nagyon nehéz helyzetben voltak fiatal koruk miatt.

 

 

 
Ennek ellenére a kis család boldog volt s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy kép amit nemrég tett fel az internetre.

Madeleine a Love What Matters Facebook oldalára tett fel egy érettségi képet és leírta, miért jelent neki olyan sokat ez a kép.

“Együtt mindent megoldottunk. Az anyukám 15 éves volt amikor terhes lett és 16 volt amikor megszülettem. Apukám 17 éves volt, a kép 2000 júniusában készült.

Sokan kritizálták a szüleimet de ők mégis együtt maradtak.

Mindketten a szüleiknél laktak akkor, de együtt neveltek fel engem. Nagyon elszántak voltak és számomra egy szép jövőt akartak biztosítani. Apukám az építőiparban dolgozott, anyukám pedig sportolt.

 

 

 

 

 

Ma is szép a házasságuk, vettek egy gyönyörű házat. Anyukám háztartásbeli, apukám pedig dokkmunkás. Van két kistestvérem is.

Facebook/Love What Matters

“Az eredeti kép mindig is inspirált engem. Az egyetem első éve óta szerettem volna egy hasonló képet készíteni.

Azt is szerettem volna kifejezni, mennyire örülök, hogy így alakult az életünk. A családom mindig arra motivált, hogy tanuljak, és tanuljak jól majd az egyetemen is.

Isten nem is adhatott volna szebb és támogatóbb családot. Igen, együtt sikerült!”

Annak ellenére, hogy a fiatal szülőket sokan kritizálták, ők mindig is támogatták kislányuk fejlődését és céljait. Most pedig ez a szép fiatal lány az egyetemen folytatja tanulmányait.

 

 

 

 

 

Családja támogatása nélkül Madaleine jövője nem lehetne ennyire fényes.

Facebook/Love What Matters

Madaleine célja most az, hogy fiatalabb testvéreit inspirálja, mi pedig minden jót kívánunk ennek az összetartó családnak. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Neked is tetszett.

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?