Érdekes

21 őrült, de valahol azért zseniális gondolat, ami zuhanyozás közben jutott az emberek eszébe

Kétség sem fér hozzá, hogy a mai rohanó világban a zuhany alatt töltött idő az, amikor egy kicsit egyedül lehetünk gondolatainkkal és az egész napos stresszt félretéve olyan őrült badarságokon gondolkodhatunk, melyekre máskor valószínűleg nem lenne időnk. A milliónyi ilyen őrült gondolat közül pedig megesik olykor, hogy egyik-másik olyan életképesre sikerül, hogy legszívesebben az egész világgal megosztanánk azokat. Az alábbi emberek ezt meg is tették, mi pedig nem győzünk egyetérteni a merész, abszurd és őrült, de valahol végtelenül zseniális gondolataikkal.

 

 

 

1.) Ha kifogunk egy halat, majd visszaengedjük, az olyan lehet a halnak, mint amikor minket embereket “elrabolnak”, majd visszahoznak a földönkívüliek.

2.) Ha nem léteznének liftek, a penthouse-lakásokban valószínűleg szegények laknának.

3.) Általában fel sem tűnik az embernek, hogy milyen sokat kell fingania, amíg nincs együtt hosszabb ideig egy olyan emberrel, aki előtt nem mer fingani.

4.) A tanárok szeretik mondogatni, hogy az iskola nem azért van, hogy aludjunk és beszélgessünk, de ezen a gondolatmeneten elindulva viszont akkor az otthonunk nem azért van, hogy házi feladatokat csináljunk és tanuljunk.

5.) Hatalmas megkönnyebbülés lehetett az első héliumot szívott embernek, amikor végre elmúlt a hatása.

6.) A repülőtereken végzett biztonsági intézkedések már-már túlságosan is aprólékosak. Egészen csomagkiadásig legalábbis – ahol aztán mindenki azt a bőröndöt viszi el, amelyiket akarja.

7.) A kínos pillanat, amikor két ember üzenetben beszélget, és mindketten abbahagyják a gépelést, amikor meglátják, hogy a másik éppen ír, az az online változata annak, amikor gyaloglás közben egymás után többször is ugyanabból az irányból próbáljuk meg kikerülni egymást a velünk szemben sétáló járókelővel.8.) Milyen szerencsések vagyunk, hogy a testünknek alvásra van szüksége, máskülönben 16-20 órás munkanapjaink lennének.

9.) Fontos, hogy mindig megfelelő sportruházatot viseljünk futás közben, és az emberek lássák, hogy ez egy hobbi. Máskülönben ha utcai ruhában futnánk, az emberek azon gondolkodnának, hogy vajon mi elől/után szaladhatunk.

10.) A velem egykorú lányok sosem mondják, hogy milyen jóképű vagyok, viszont a nagymamám és a barátnői egyfolytában dicsérik a kinézetemet. Ez alapján pedig csak arra tudok gondolni, hogy sokkal több csajom lehetne, ha az 1930-as években születek.

11.) Ha nyernél egy díjat azért, mert Te vagy az első olyan ember, aki egyedül két világrekordot is megdöntött, akkor a Te világrekordodat megdöntő embernek már három világrekordot kellene megdöntenie, az őt követőnek 4-et, és így tovább a végtelenségig.

12.) Ha a társadalmunkban elfogadott lenne a meztelen, ruha nélküli viselet, akkor az emberek rengeteg pénzt spórolhatnának.

13.) A kövér emberek nagyobb esélyekkel indulnak az “üvegezés” játékban.

14.) Meglepő módon nincsenek összeesküvéselméletek az óceánok fenekéről, holott azok 99%-a épp olyan felfedezetlen, mint például a Naprendszerben található többi bolygó vagy a Hold másik oldala, stb.

15.) Az üvegépületek tulajdonképpen továbbgondolt homokvárak.

16.) Általában nincs problémánk azzal, hogy egy zoknit egész nap viseljünk, de ha akár egy másodpercre levesszük a lábunkról, utána már gusztustalannak gondoljuk visszavenni, hiszen „használt”.

17.) Nincs kizárva, hogy azért tűntek el az EMO-k, mert ma már mindenki meg akar halni, így ez nem számít többé különlegesnek.

18.) A Föld egy bolygó, ami saját maga eldönti más bolygókról, hogy bolygók-e vagy sem.

19.) Tojás + majonéz = tojássaláta, krumpli + majonéz = krumplisaláta, csirke + majonéz = csirkesaláta. Ergo: minden, amibe majonézt teszünk, az hirtelen salátává változik.

Ha a párod megcsal és Te mérgedben elkezdesz harcolni azzal a személlyel, akivel megcsalt, az olyan mintha megbetegednél és nem a betegséget próbálnád megszüntetni, hanem csak a tüneteket eltüntetni, amiket okoz.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?