Belföld

Elképesztő, hogy ezzel színpadra merészkedett – Íme minden idők leghamisabb éneklése az X-Faktorban

Budapest – Tovább folytatódik az X-Faktor tehetségkutató műsor válogatója, ahol rengeteg különféle stílusú előadó méretteti meg énektudását. olyank is, akik nem tudnak énekelni… Gáspár Laci szerint idén már meg is találták a mezőny leghamisabb énekesét.

 

 

 

Szandra bátran felvállalta, hogy ő direkt nem akar énektanárhoz járni, mert akkor csak megtanulná „azokat a bizonyos hangskálákat”, de ő teljes mértékben önmagát szeretné adni.

Bemutatkozó videójában Macsinga Szandra azt is elárulta, ha híres énekes lesz, akkor szeretné megnyerni az Arany Málnát! Picit izgult produkciója közben, de szerinte a hangja nem csúszott el, és ott ahol kellett „frankón becsukta szemét.”

(Mondjuk, azt azért érdemes tudni, hogy az Arany Málnával nem az énekeseket szokták díjazni. Az Arany Málna díjat Hollywood legrosszabb filmjeinek osztják ki.)

Egy Whitney Houston dallal készült az X-Faktor válogatójára, amit kisfia is szeret hallgatni tőle. De nem igazán sikerült úgy a dal, ahogy azt az énekes szerette volna. Kezdve azzal, hogy az angol szavak kiejtésével is voltak problémái, ami a zsűritagoknak is feltűnt:

– Közben az jutott eszembe, hogy elég érdekesen hangzik ez a dal albán nyelven is – mondta ByeAlex.

– Ne énekelj, mert pusztító. Nagyon hamis. Amúgy szerintem, eddig amit itt hallottam, a leghamisabb volt – összegezte Gáspár Laci a produkciót.

Itt meg is lehet nézni a pusztító produkciót:

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?