Egyéb

Otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Nem sokkal később vissza kellett fordulnom, és akkor…

 

 

 

Visszamentem a férjemért, hogy segítsen. Máig nem tudom felfogni a látványt, ami fogadott. A szomszéd lányával…

 

 

A csalódott feleség egy fórumon kért segítséget férje hűtlensége miatt. Hamar meg is érkezett a válasz, de nem az, amire a hölgy számított.

 

„Kedves Szerkesztő!

Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani.

Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok,… a férjem 34, a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak!

Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!!

Magdi”

 

 

És íme a válasz:

 

Kedves Magdi!

Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet.

Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag-szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.

Remélem, hogy tudtam segíteni!

János, a szerkesztő”

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?