Életmód

15 ember aki bebizonyította, hogy sosem késő változtatni

 

 

 

Emberek, akik hihetetlen akaraterőről és elszántságról tettek tanúbizonyságot. Mert a legkönnyebb belenézni a tükörbe, és beletörődni azzal, hogy nem tetszik nekünk, amit látunk. Nagyon sokan megragadnak ennél a szintnél. De így az ember soha nem fog szintet lépni, nem fog tudni fejlődni és örökre rosszul fogja magát érezni a bőrében. Egy darabig ez a 15 ember is így volt ezzel. Aztán egy nap úgy keltek fel: MA elkezdem, és addig nem állok meg, amíg nem érem el a célomat!

 

 

 

 




Rengeteg munka, idő, és energia van ezek mögött a képek mögött. Teljes életmódváltás, egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás, edzés. Ezek nélkül az ember nem tud látványos és tartós eredményt elérni. Minden kezdet nehéz, el sem tudjuk képzelni némelyik ember esetében, hogy bírták rávenni magukat, hogy ráálljanak a futópadra. De aztán egyre könnyebben megy, elkezdenek leszaladni a kilók, érezhetően jobban bírjuk a terhelést, és rájövünk, hogy mennyi egészséges étel van, ami sokkal finomabb egy zacskó chipsnél.

Ők megjárták a poklot, hogy végre minden nap úgy nézhessenek a tükörbe: igen, EZ vagyok én. Ebben a testben vagyok igazán önmagam. Nehéz út volt, de minden egyes verejtékcsepp, minden egyes összeomlás megérte.

1.

2.

3.

4.

 

 

 

 




 

 

 

5.

6.

7.

8.

9.

 

 

 




 

 

 

 

10.

11.

12.





13.

14.

15.

 

 

 

 

 

Ha nekik sikerült, bárkinek sikerülhet. Mert soha nem késő megváltozni. 🙂

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?