Életmód

15 megindító fénykép, amely bemutatja a nők egyedülálló szépségét miután gyermekük született

A média megpróbál meggyőzni bennünket arról, hogy gyermek születése után a nőknek azonnal úgy kell kinézni, mintha egy divatbemutatón vennének részt. Az igazság az, hogy szülés után a női test nem lesz olyan, mint a Disney hercegnő. A Jade Beall fotóprojekt két csoportra osztotta az embereket. Néhányan meglepődtek, hogy a nők milyen bátrak voltak, és mások úgy gondolták, hogy az ilyen őszinteség túlmegy mindenen. Úgy gondoljuk, hogy minden vélemény fontos. De biztosak vagyunk benne, hogy a nők, akik úgy döntenek, hogy megmutatják testüket néhány nappal vagy héttel a szülés után, nagyon bátrak és jó humorérzékük van.

 

 

 

1.

Lehetséges, hogy még mindig hetekig látszódnak a szülés nyomai, de ez normális.

2.

Megpróbáltam egy tökéletesen kitalált fotót találni rólam, de hamar rájöttem, hogy olyan nem létezik.”

3.

„A szülés után 1 hétig puha a hasad, friss striákkal.”



4.

„1 héttel a szülés után: őszintén elmondhatom, hogy sokkal nehezebb volt, mint gondoltam. Sokkal könnyebb érzelmileg, de legalább naponta egyszer sírok a semmitől.”

5.

„12 nappal a szülést követően”

6.

“Ó, hiányzik, amikor még ez a kis angyalom bennem lakott.”

7.

Kedves Internet! Így néz ki a testem szülés után 9 nappal. És nem érdekel, ha nem tökéletes a testem.”

8.

„Kövér voltam, mielőtt terhes lettem volna, de amikor az ikrekkel terhes lettem, az evés az őrületbe kergett. A középső kép 1 évvel a szülés után (2017. december) készült, és jobbról ma haspólóban! ”

9.

– Igen, így nézek ki. A testem nem tökéletes, de adott nekem egy babá. Nem érdekel, ha nem a tökéletes definíció, tökéletes nekem.



10.

Tényleg szeretem a hegemet, és remélem, hogy nem tűnik túl gyorsan. ”

11.

12.

„5 hónap van a képek között. 7 hónappal a szülés után, és a farmerom végül sokkal jobban illeszkedik. Szülés utáni depresszióval küzdöttem, így jó 4 hónapig tartott, hogy elkezdjek mozogni.”

 

 

 

13.

14.

„Tanuld meg értékelni azt, amid van. Ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagynod dolgozni azon, amit szeretnél, csak mutass egy kis önszeretet az út mentén.”

15.

Ezek a képek egy év különbséggel készültek. Megváltoztattam az életmódomat, edzettem, és kiegyensúlyozott táplálkozást folytattam. Amit nem látsz ezeken a képeken, hogyan változott a gondolkodásmódom. Ez az igazi előny. A legnagyobb utazásod mindig a fejedben lesz, így időt vesz igénybe, hogy minden a helyére kerüljön.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?