Egyéb

Rányitottam a feleségemre, és együtt találtam valakivel az ágyunkban! És semmit nem tudtam tenni…

 
Sosem gondoltam volna, hogy ilyesmi velem megtörténhet. Hallottam egyet s mást, és ismertem is olyan férfit, akit a felesége megcsalt, de úgy voltam ezzel, hogy ilyen velem nem fordulhat elő. De az élet olykor kiszámíthatatlan és kellemetlen meglepetéseket is tartogat.
 
 
 
A gyerekek épp a nagyszülőknél nyaraltak, a feleségemnek szabadnapja volt, én meg a városban voltam, épp tárgyaltam az üzletfelekkel. Gyorsan ment minden, így hamarább hazaindultam. Otthon csend volt. Elindult felfele a lépcsőn, már az ingem kigombolásánál tartottam, mikor benyitottam a szobába, ahol ott volt a feleségem az ágyban, de nem volt egyedül.
Mindketten mélyen aludtak, nem ébredtek fel. Ekkor azt éreztem, hogy a lábam a földbe gyökerezik, nem kaptam levegőt, jéghideg izzadtság futott le a hátamon. Nem költöttem fel őket, de sikerült lefotóznom, hogy legyen bizonyíték a kezemben.
 
 
 
Majd sarkon fordultam és csendben kiosontam a hálóból.
Ötévnyi boldog házasság után ezt érdemlem? Egy gyönyörű kislányt és kisfiút nevelünk, de a feleségem mégis képes ilyesmire. Ültem a konyhaasztal mellett, és nem tudtam, hogy mi lesz, ha felébrednek…
Figyelem! A fenti iromány csak a kép megtekintése után nyeri el igazi értelmét! Ugyanakkor ez egy pamflet, és így is kell kezelni.
no-macskaval-alszik
 
 
 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?