Ezoterika

Ez a 3 csillagjegy lesz a legboldogabb szeptemberben – Reméljük te vagy az egyik!

 
Ha az asztrológia képes árulkodni a személyiségjegyeinkről, akkor annak a lehetőségét sem vethetjük el, hogy perdikciókkal szolgáljon a jövőnkkel kapcsolatban. Jelen esetben azt szeretnénk nektek elárulni, hogy a következő hónap mely csillagjegyek számára lesz a legboldogabb.
Lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok szeptemberre ennek a 3 szerencsés jegynek.
 
 
 

 
 
 
Oroszlán
Ebben a hónapban lehetőséged lesz arra, hogy végre beszélhess az érzéseidről és elengedhess egy nagy terhet, amely már régóta nyomja a szívedet. A boldogságod részben attól is fog függeni, hogy mennyire tudod boldoggá tenni a szeretteidet, de mivel ez a szíved legnagyobb vágya, ezért semmilyen erőlködés nem fogja jellemezni. Mondj el nekik mindent, amit velük kapcsolatban érzel, fejezd ki a szeretetedet és ez meg fogja erősíteni a kapcsolataidat.
A szakmai életedben is pozitív meglepetéssel kell számolnod. A lényeg, hogy őrizd meg a magabiztosságodat, ahogyan eddig is és a siker nem fog váratni magára.
Nyilas
Ebben a hónapban lehetőséged nyílik számot vetni mindazzal, amit eddig elértél az évben mind a szakmai, mind a magánéletedben. Az elkövetkező hetekben kicsattansz majd az életerőtől és nem engeded, hogy bármi is lehúzzon. Eltökélt leszel, hogy a környezeted is felvillanyozd jókedvedben.
Szeptemberben egy olyan álmod válhat valóra, amelyet már régóta dédelgetsz, hiszen képes leszel rá, hogy minden kétségedet félredobd a jövővel kapcsolatban.
Mérleg
Számodra az egyensúly és harmónia a legfontosabb és ez a hónap a nyugalom jegyében fog telni. Sok időt fogsz eltölteni azzal, hogy a belső békédre lelj és ez a vágy sokáig fog hajtani téged. Ennek érdekében meditációval és különféle sporttevékenységekkel is elkezdesz komolyabban foglakozni. Számodra most az lesz a legfontosabb, hogy kivirágozhass. Maradj őszinte a vágyaidhoz és önmagadhoz.
Ha egyedülálló vagy, nagy a valószínűsége, hogy az igaz szerelem is meg fog érkezni az életedbe, ami miatt csak még boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel, ha ez egyáltalán még lehetséges.
 
 
 

forrás

 VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?