Életmód

8 erőteljes tetoválás, amelynek a története csontig hatol

Egy tetoválás rengeteg okból készülhet: lehet egy egyszerű szép minta, ami tetszik a viselőjének, vagy egy kedvenc film/zenekar emlékére készült tetkó, vagy valódi története van, amely mindennél többet jelent a tulajdonosának. Ezek általában családdal vagy szerelemmel kapcsolatos minták, amelyek története szívfacsaró, megindító és szavakkal leírhatatlan. Én legalábbis nem tudtam őket könnyezés nélkül végignézni…
 

 

 

Egy tetoválás, amely emléket állít a szülői háznak, a szülőknek és a kedvenc kutyának. Szívszorító és döbbenetes…

 

 

 

 

Ezzel a tetoválással támogatom a feleségemet a depresszió elleni harcban.

Ez az egyetlen tetoválásom. Az apai nagyapám a második világháborúban a Mauthauseni koncentrációs táborban raboskodott, ez volt az azonosító kódja. 96 évesen, boldogan halt meg. Egy nappal azután, hogy eltemettük, a tetoválásáról készült Polaroid képet elvittem egy szalonba, és miközben magamra varrattam a számokat, elmeséltem a művésznek a történetét. Azt mondta nekem, hogy nem hajlandó elfogadni tőlem a pénzt, mert ez volt a legfontosabb tetoválás, amit 12 éves karrierje során készített. Ott hagytam nála a Polaroidot, ezzel a kör bezárult.

 

 

 

 

 

 

Apukám 2016. december 15-én halt meg. Tegnap elkészült a tetoválásom.

Anyukám néhány hónapja hagyott itt minket. Folyton aranyos üzeneteket hagyott nekünk kis cetliken, az egyiket mostantól örökké magamon fogom hordani.

Hogy a kislánya ne érezze rosszul magát, az apukája a fejére tetováltatta a lány hallókészülékének mását.

 

 

 

 

 

 

Ez az apuka pedig a kisfia agydaganat miatti műtéti hegét varratta magára, ezzel növelve gyermeke önbizalmát.

Ennek a férfinak tavaly halt meg a kisfia. A nevetéséből készült hanghullámot magára tetováltatta, hogy a kacaja mindig vele legyen.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?