Belföld

Vona Gábor: Addig nem nyugszunk míg újra nem számolják a szavazatokat, de ehhez kell a Ti segítségetek!

Vona Gábor közösségi oldalán tett közzé egy felhívást, amit tízezrek osztanak azóta.
” Kedves választópolgárok, nem akarok olyan dolgokkal dobálózni, amit utána a hatalom ellenem fordíthat, de nyilvánvaló, hogy valami történt a választás tisztaságával, és valaki nagyon csúnyán átverte az embereket. Amikor leállt a választási programot kezelő számítógép, akkor 32%-al vezetett a Jobbik. Azt gondolom, hogy ekkor döntöttek úgy a kormánytagok, hogy ez így nagyon csúfos vereség lesz, tehát itt az idő bevetni a B tervet.
 
A szerver elvileg összeomlott magától, de azt mondják komoly informatikus programozó szakemberek, hogy egy ilyen kaliberű szervergépnél ez lehetetlenség. Ebből következik, hogy valaki, vagy valakik manipulálni próbálták, és sikerült is nekik. Felkérem a választó polgárokat, hogy segítsenek nekünk!
 
Mindenki árassza el a közösségi oldalt ezzel a bejegyzéssle, hogy mindenki erről beszéljen, így elérhetjük, hogy a nagy médiajelenlét miatt újra számolják a szavazatokat, és kiderüljön, hogy ki is nyert valójában. A feladat, hogy kommentelj a cikk alá, és oszd meg ezt a bejegyzést. Köszönöm, tiszta szívvel, maradok Tisztelett, Vona Gábor.”
 

Aki szimpatizál egy kicsit is a politikussal, és a pártjával, az legyen kedves ezt megosztani! Köszönjük szépen



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?