Belföld, Hírek

Zászlót bonthat a vírustagadó gyógyszerész politikai pártja: a Kossuth térre hívja követőit Gődény György, ekkor lesz a tüntetés

Noha néhány héten belül vádat emelhet az ügyészség a rémhírterjesztéssel gyanúsított Gődény György ellen, a vírusszkeptikus nézeteiről is ismert gyógyszerész most újabb demonstrációt hirdet a Kossuth térre, vasárnap délután egy órára.

 

 

 

 


Gődény elmondása szerint a rendezvény azért jön létre, mert a „több mint félmilliós lélekszámú Normális Élet közösség a közéleti színtérre lép, aminek a hivatalos bejelentése és a zászlóbontás fog megtörténni”. A Blikk már január közepén kiderítette, hogy Gődény egy pártba terelné híveit: a „Normális Élet Pártját” tavaly júniusban alapították, és novemberben jegyezték be.

– Semmilyen politikai erővel nem voltunk és nem is leszünk együttműködésben, hiszen egy sem volt, amelyik a lakosság nagyobb részének érdekeit képviselte volna ebben a helyzetben, és fellépett volna az ezzel járó törvénytelenségekkel, valamint az emberek megalázásával szemben – írta közleményében Gődény.

A demonstráció fellépői között olyan vendégek szerepelnek majd, mint Pócs Alfréd traumatológus, „az Orvosok a Tisztánlátásért” nevű mozgalom egyik alapítója, valamint Lenkei Gábor, aki a járvány tavalyi megjelenésekor a Facebookon több mint kétszázezer követője előtt jelentette ki: „belefeküdhetek egy kád koronavírusba, akkor sem lesz semmi bajom”.

Fellép még az a Seres Máriais, akit férjével, Stekler Ottóvalegyütt azzal vádolt meg tavaly a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség, hogy a 2014. évi országgyűlési választásokra kampánycélból kapott állami támogatásból 117 millió forintot eltulajdonítottak, azt nagyrészt magáncéljaikra használták fel – írta a 24.hu.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?