Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti kés alá fekszik: „Világ életemben rettegtem a műtétektől, de végül arra jutottam, hogy bevállalom”

Gáspár Zsoltinak az egészsége a tét, így hiába fél, úgy döntött, megműtteti magát.

 

 

 

 


Nehéz döntést hozott meg nemrégiben Gáspár Zsolti: az egészsége érdekében hamarosan kés alá fekszik!

A fiatalabb Gáspár fivér ugyanis hosszú évek óta küzd magas vérnyomással, amit gyógyszerrel igyekezett kezelni, mivel a fogyás, ami igazán fontos lenne, még életmódváltása ellenére sem teljesen sikeres.

„Benne vagyok már a korban és nem igazán megy a fogyás, pedig nagyon fontos lenne, hogy sukár legyek, mert az életem múlhat rajta” – kezdte a Ripostnak Zsolti, aki drasztikus lépésre szánta el magát.

Világ életemben rettegtem a műtétektől, de végül arra jutottam, hogy bevállalom a gyomorszűkítő műtétet, amelynek során eltávolítják a gyomrom kilencven százalékát. Ha ettől nem fogyok le rendesen, akkor semmitől, hiszen a közvetlen családomban is van rá példa, hogy egy ilyen beavatkozás csodákra képes.”

Gáspár Zsolti a beavatkozáshoz már meg is találta a megfelelő szakembert: több orvos ajánlására dr. Tizedes Györggyel szeretné elvégeztetni a műtétet.

„Lélekben már felkészültem, hogy nagyon hosszú lesz a felépülési folyamat, de tudom, hogy megéri, hiszen ha lefogyok, végre elhagyhatom a vérnyomáscsökkentő gyógyszert és tudni fogom, hogy minden tervemet megvalósíthatom még ebben az életben” – mondta a showman, akinek nagy álma, hogy táncolhasson nem csak a gyermekei, de az unokái esküvőjén is.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?