Celeb / Híresség

Puzsér Róbert keményen beszólt a visszavonuló Tóth Andinak: „Hisztizett egyet”

Egy nappal a nagy bejelentés után befutott Puzsér Róbert véleménye is Tóth Andi befejezettnek tűnő zenei karrierjéről. A kritikus szerint Tóth Andi csak hisztizett egyet.

 

 

 

Tóth Andi az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő énekesnő volt Magyarországon, és az elmúlt három hétben pedig már zsűriként is kipróbálhatta magát a Sztárban Sztárban. A fiatal nő életében azonban még sincs minden rendben: csütörtökön bejelentette, hogy visszavonul, és egy hosszú videóban árulta el ennek a miértjeit.

Megemlítette, hogy nem szeretik és nem értik igazán a zenéit, és azt is, hogy még soha nem volt boldog.

Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában fejtette ki, hogy az énekesnő ezután is ugyanúgy asszisztálni fog a popszakmának, ami őt megnyomorította – írja az ATV.

„Vajon helytállóak Tóth Andi fogalmai a boldogságról?”

– tette fel a kérdést Puzsér, aki hozzátette: ha sosem tapasztalta, honnan tudja, hogy még nem érte el?

A kritikus arról elmélkedett, hogy valószínűsíthetően Andinak tévesek az elképzelései arról, mi a boldogság. Puzsér úgy gondolja, az énekesnő illúziókat kerget ez ügyben, hisz szerinte a boldogság egy általános elégedettségérzet, nem pedig valami permanens mámor, amit az Instagramon látunk. És ha valaki többet gondol a boldogságról, az egy „délibábot hajszol”.

A kritikus ezután újabb kérdést tett fel: az a cél, hogy Tóth Andi a saját hangját megtalálja mint dalszerző, vagy az ő hangjának megfelelő dalszerzőt akar találni?

„Rájöttem, hogy ami igazából hiányzik, az a hangom, mert ezekben a dalokban nem nagyon használtam…” – mondta el a videóban Andi. Puzsér valószínűleg erre reflektált a kérdésével és úgy látja, hogy az énekesnő abban keseredett meg, hogy olyan dalokat írtak neki, amivel nem képviselheti azt, aki ő igazából.

A Sztárban Sztár zsűrijéről nem mond le Andi

Tehát ugyanúgy asszisztálni fog a popszakmának, ami őt megnyomorította, vagyis beárazza a meghasonlását, életszakaszváltását

– fakadt ki Puzsér, aki arra a következtetésre jutott, hogy a tehetségkutatók és a celebstátusz „nyomorította meg” az énekesnőt.

A publicista végső álláspontja szerint arról van szó, hogy Tóth Andi itt hisztizett egyet, hogy ha nem írnak neki olyan dalokat, amiktől boldog lesz, akkor elmegy örökre.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?