Celeb / Híresség

Hatalmas titkot árult el Győzike, milliók fognak örülni neki

Győzike Gulyás Gergő műsorának, a Partizánnak volt a vendége, rengeteget mesélt a magyar tévétörténelem egyik legsikeresebb műsoráról, a Győzike Show-ról, de szóba jött a Való Világ is, és az is, hogy mikor szeretné befejezni a pályafutását a képernyőn.

 

 

 




 

A Blikk szúrta ki, hogy a beszélgetés közben Győzike véletlenül azt is elárulta, hogy 

2021 februárja után folytatódni fog a Győzike Show, amint ő befejezi a Való Világot.

Milliók kedvence reality showja tehát hamarosan újra feltűnik majd a tévében.

Ti mennyire örültök neki 1-től 10-ig terjedő skálán? Kommentben kérünk egy számot a Facebook-poszt alatt! IDE kattintva.

A teljes műsor itt tekinthető meg:



Interjú Gáspár Győzővel

Gáspár Győző 2004-ben még nyilvánosan kiállt a rasszizmus ellen, amikor egy talkshowban a karrierje elején járó Toroczkai Lászlóval vitatkozott. Nem sokkal ezután lett országosan ismert, annak köszönhetően, hogy – a családjával együtt – eljátszotta a saját karikatúráját egy reality-ben, milliós tömegeket szórakoztatva a produkcióval. A Győzike Show a mai napig a magyar tévétörténet egyik legsikeresebb műsora.Mit gondol róla utólag a címszereplő? És milyen hatása volt a műsornak arra, ahogy a többségi társadalom a romákról gondolkodik?Ha nem csak a szerkesztett verziót szeretnéd megnézni, hanem a teljes verzió is érdekel, akkor csatlakozz be a patronálóink közé!https://www.patreon.com/partizanpolitikaHa azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra: https://bit.ly/35qa5gTNem tudod nézni? Mostmár hallgathatod is: https://open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSniKövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! https://www.facebook.com/groups/partizantarsalgo"

Közzétette: Partizán – 2020. október 2., péntek

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?