Celeb / Híresség

Berki Krisztiánra kiakadtak a követői: állati szőrmében pózol az Instagramon

“Én azt mondom: “merjétek megmutatni, kockáztassatok….” “én mindig is kockáztattam…. az élet bármely területén…. ezáltal pedig mindig nyerek” – fogalmazott Berki a poszt alatt. Most kockáztatott, de mégse nyert, mert követői nem hagyták szó nélkül, hogy feleségével, Mazsival igazi szőrmében pózolnak.

 

 

 
 

A mára már botrányairól híres médiaceleb az Instagram-ján osztotta meg a képet, ahol feleségével, Berki Mazsival pózol a Várkert Bazárban, és mindketten igazi, állati szőrméből készült kabátot viselnek. A posztot ellátta a #furever hashtaggel, ami a követői szerint minden bizonnyal a Furever nevű üzletre céloz, mely az egyik leghíresebb budapesti luxus-szőrméket árusítő bolt.

 

 

 

 

A poszt két nappal ezelőtt került ki, azóta Berki már letiltotta a komment-lehetőséget a poszt alatt, azonban ez idő alatt már a Magyar Szőrmeellenes Liga is kifejezte nemtetszését. A kommentelőket azonban ez sem tartotta vissza véleményük kifejezésétől, egy három nappal későbbi poszt alatt is vannak még felháborodott hangok:

Te egy igazi [email protected]ázi vagy, aki pénzért bármit megtesz. Gratulálok a szőrme kabátodhoz, úgyszint párodnak is. A sok hülye követődnek meg le se esik, mit művelsz. Hiába tiltod le az ottani komment lehetőséget, ezzel is csak azt bizonyítod, hogy egy idióta vagy aki fittyet hány az állatkínzásra. 👏 Kislányod előtt szép példa van az biztos

– állt egy dühös kommentben.

Berki Krisztiánt több, mint 340 ezren követik Instagram-on, így mindenképp elgondolkodtató, hogy a 21. században milyen gondolkodásmódot közvetít a követői számára az állati szőrme viselésével, miközben már egy-egy nagy divatház is megszüntette az állati szőrből készült ruhadarabok gyártását és a világ egyre inkább ebbe az irányba halad.

 

 

 

 

forrás: noizz.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?