Belföld, Celeb / Híresség

Rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV2: Tóth Andi visszatér

Ismét változik a TV2 műsorrendje a hétvégén. Szombaton 18.55-kor lesz látható a Mutasd a hangod!, majd utána 20 órakor kezdődik a Sztárban sztár leszek! következő válogató adása.

 

 

 

Tovább erősít a hétvégi programján a TV2. Szórakoztató műsorok sora folytatódik szombaton és vasárnap, ám a TV2 legújabb zenei show-ja, a Mutasd a hangod! ezúttal szombaton a Sztárban sztár leszek! előtt lesz látható.

Ebben az adásban lép színpadra Tóth Andi visszavonulása óta először. Hogy kivel duettezik majd, azt ő maga is percekkel a közös produkció előtt tudja meg, ez lesz a műsor legizgalmasabb pillanata.

Mint ismert: a játékos kedvű pároknak 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük minden adásban. És ebben Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi segítik őket hétről hétre, ezúttal Cooky is csatlakozik hozzájuk. Ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. A fődíj 5 millió forint, amennyiben egy jó hangú énekest sikerül utoljára hagyniuk.

A világ legmeglepőbb zenei show-ja tehát újabb izgalmas és vicces pillanatokat tartogat a tévénézőknek szombat este. Vajon sikerül-e a párosnak elvinni a mesés fődíjat, és Tóth Andinak könnyű dolga lesz-e a spontán partnerével, vagy nevetésbe fullad a duett?

Szombaton 18.55-kor a Mutasd a hangod!, majd 20.00-kor a Sztárban sztár leszek!, vasárnap pedig 18:55-kor a Sztárban sztár leszek! kerül képernyőre.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?