Celeb / Híresség

Jolly nem viseli jól, hogy nincs munkája: ezért vannak álmatlan éjszakái

Budapest — Már több mint ötven napja, hogy a többi zenészhez hasonlóan fellépések nélkül maradt a mulatószene egyik hazai nagyágyúja, Tarcsi Zoltán, azaz Jolly.

 

 

 




 

A nyomasztó érzés, hogy nem tud dolgozni, valamint hogy az évtizedek alatt megszokott életvitele átalakult és minden a feje tetejére állt, alaposan megviseli szervezetét – az énekes jóformán már aludni sem tud.

Jolly néhány napig még élvezte is, hogy kicsit kifújhatja magát, de a tétlenségből is megárt a sok. A zenész ahhoz szokott hozzá, hogy minden hétvégéje foglalt, tele a naptár, egyik fellépésről a másikra utazik, hiszen az ország minden pontján és még a határainkon túl is adott koncerteket. Éjjel dolgozott, hajnalban, reggel járt haza. A koronavírus-járvány miatt azonban elfogytak a bulik, kiürült a naptár, a szervezete pedig egyelőre nem vette tudomásul a nagy változást.

– Nehéz mit kezdeni ezzel a helyzettel. Nincs miben elfáradni, ráadásul aggaszt, hogy elveszítettem a munkámat, ezért is alszom nehezen – mondta nagyot sóhajtva a mulatóscsillag.

Az alváshiány viszont lestrapálja az énekest, aki a rajongóktól kért segítséget, altatók helyett ugyanis a házi praktikáktól várta a megoldást.

– A járvány miatt 180 fokos fordulat állt be az életemben, nem csoda, hogy nem jön álom a szememre. A rajongóimmal is megosztottam a problémámat, és sok jó javaslatot kaptam tőlük. Gyógyszert semmiképpen nem akarok szedni, az egészséges életmód híve vagyok, ezért a sportot választottam. Mivel eddig zárva voltak az edzőtermek, ezért a szabadban futok és gimnasztikázok. Ez vált be, ha alaposan lefárasztom magam, valamivel jobban tudok aludni – mesélte Jolly, aki már alig várja, hogy újrainduljon az élet. – Nagyon hiányzik a közönség szeretete. Rengeteg új nótára és egy új lemezre is számíthatnak tőlem!

 

 

 

A zenész kedvesével, Szuperák Barbarával (21) igyekszik hasznosan tölteni a rájuk szakadt szabadidőt, együtt főznek vagy kirándulnak, sőt Jolly a közösségi oldalán énekel is rajongóinak.

– Mi is csak olyanok vagyunk, mint mások, hasonlóak a problémáink. Azt látom mindenkin, hogy el van keseredve, ezért is határoztam el, hogy a karanténból élő bejelentkezésekben énekelek, megpróbálom egy kis időre feledtetni, valamint felejteni a gondokat – árulta el a mulatószenész.

Sztárt csinál szerelméből

Jolly több mint egy éve él együtt Barbarával, aki bár néhány klipjében szerepelt, énekesnőként először próbálta ki magát, méghozzá egy olyan dalban, amelyet a párja írt neki.

– Barbi kislányként öt évig tanult énekelni, ám az élet másfelé vitte. Amerikából egy élő bejelentkezésben a rajongók unszolására dalra fakadt, 30 másodperc alatt majdnem hétezren látták. Azóta biztatták, én pedig segítettem neki – mesélte Jolly, a Gyere, Édes című nóta szerzője.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?