Celeb / Híresség

Gáspár Bea kendőzetlenül vallott a családi konfliktusokról: nem mindig volt felhőtlen a kapcsolata az anyósával

Gáspár Bea a fájdalmas múltat elevenítette fel Tatár Csilla műsorában, és bevallotta, hogy családjuknak sok ideig igencsak hánytatott sorsa volt, mivel amikor elfogyott a pénzük, Győző szüleitől kellett kölcsön kérniük.

 

 

 

 

 




A Mondd el Tatár Csillának című műsor legutóbbi vendége nem más, mint Gáspár Bea volt, aki részletesen mesélt arról, milyen volt az életük korábban, amikor még anyagilag függtek Győző szüleitől.

Mint ahogy az az ilyen esetekben lenni szokott, rengeteg konfliktust szült a közös, családi kassza, aminek „kincstárnokai” Beáék esetében Győző szülei voltak, akik nem engedték, hogy a Gáspár család önállósodhasson. Bea ugyan megpróbált függetlenedni az anyósától, de ha szükségük volt egy új kabátra, akkor mégis csak hozzá kellett átmennie kölcsönért.

Nem volt jó az, hogy Győző szüleinek nyakán éltünk úgy, hogy kaptunk tőlük egy havi apanázst, amikor meg az elfogyott, mentünk puncsolni hozzájuk, hogy kérünk tankolásra és egyebekre pénzt” –panaszolta Bea, akinek az anyósa ugyan már több mint öt éve elhunyt, de a basáskodása mégis örökre beleégett az emlékezetébe.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?