Belföld, Hírek

Melegszik az idő, a hét közepén már 20 fok lesz

Sajnos csak péntekig tart a jó idő, aznap hidegfront jön esővel és széllel.

 

 

 

 

 




Mindennap egyre melegebb lesz a héten, szerdán és csütörtökön már 20 fokos tavaszi időre számíthatunk, de pénteken hidegfront jöhet esővel és széllel – derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Hétfőn eleinte sok napsütésre van kilátás, délután már több felhő lehet az égen. Napközben helyenként délkeleten, majd késő este nyugaton alakulhat ki gyenge eső. Nyugaton, északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Hajnalban többfelé fagyhat, délután 8-13 fok várható.

Kedden napos és felhős időszakok váltakoznak majd, gyenge csapadék a Dunántúlon fordulhat elő a nap első felében, de egy-egy gyenge zápor délután is kialakulhat. Élénk, a Dunántúlon néhol erős lehet az északi-északnyugati szél. Délután 10-14 fokot mérhetünk.

 

 

Szerdán kezdetben a Dunántúlon eshet. Napközben szakadozott lesz a felhőzet, de elszórtan gyenge esőre, záporokra számítani lehet. A nyugati, délnyugati szél élénk, északon erős lesz.

Délután keleten 9-12, máshol 13-19 fok várható. 20 fok közeli értékeket a Dunántúlon mérhetünk.

Csütörtökön már a napsütésé lesz a főszerep, csapadék nem valószínű. A délnyugati szelet többfelé élénk, északon erős lökések kísérhetik. Enyhe hajnalt követően

16-21 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Pénteken hidegfront érkezhet széllel, záporokkal.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?