Celeb / Híresség

Galambos Dorina dögösebb, mint valaha – Válása után sok férfi ostromolja

Galambos Dorinát a válása után rengeteg férfi ostromolja, ő pedig élvezi az új életét.

 

 

 

 




2018 májusában mindenki meglepődött, amikor Galambos Dorina és Pély Barna, akik a Megasztár első, 2003-as évadában szerettek egymásba, bejelentették, hogy 15 együtt töltött év és öt év házasság után elválnak.

Pély Barna idén januárban árulta el, hogy új párja van, aki nem más, mint a menedzsere, Évi, akivel évek óta ismerik egymást, de csak mindkettejük válása után alakultak át az egymás iránt érzett érzéseik.

Galambos Dorina a válás után

Galambos Dorinát sokan ostromolják, amit nagyon élvez, de egyelőre csak ismerkedik, nem kötötte le magát. Egyelőre élvezi, hogy akkor fekszik és kel, amikor szeretne, és oda megy bulizni, ahova akar. Tetszik neki, hogy egyedül ő irányítja az életét, és ez a külsején is meglátszik: a Story magazin címlapján dögösebb, mint valaha.

Exkluzív sztorikkal megjelent a Story. Keresd a magazint az újságárusoknál vagy fizess elő rá most:https://www.mc.hu/magazin/story_elofizetes

Közzétette: Story – 2020. március 4., szerda

 

 

 

 

 

Volt férjéről azt mondta, nagyon fiatal volt, amikor összejött Pély Barnával, így mindig fontos marad az életében.

– Jóban vagyunk, karácsonykor is felhívott, amikor épp az asztalt terítettem. Jólesett. Születésnapunkon is felköszöntjük egymást, és Barna akkor is segít tanácsaival, ha valamilyen hangszert keresek. Zenei dolgokban a mai napig kikérjük egymás véleményét. Akkor is előre szólt, amikor megjelent egy cikk az új kapcsolatáról, hogy ne érjen váratlanul. Szeretném, ha boldog lenne. Én is az vagyok, felszabadultan élem az életemet – mesélte a hetilapnak.

Zátonyra futott házassága miatt továbbra is hisz a szerelemben, de egy újabb házasság nem szerepel a tervei között, és nem gondolkodik azon, mikor születik gyermeke.

– Alaposan megválogatom, kivel állok szóba. Fontos, hogy lehessen az illetővel beszélgetni, és hogy jó humora legyen. Alaposan körbejárom, mielőtt továbbmennénk – árulta el.

A Mrs. Columbo zenekarral a 2017-es A Dal című műsorban.

 

 

 

 

 

 

Most elsősorban az foglalkoztatja, hogy kiteljesedjen a karrierjében. 2008-ban Hudák Zsófi nagybőgőssel megalapította a Mrs Columbo zenekart, 2015-ben egy másik együttest, a pszichedelikus blues-rockot játszó River of Lustot.

Január végén mutatkozott be egy új formációval: a Diorával a fiatalabb korosztályt szeretné megcélozni, így a hamarosan megjelenő EP dalai leginkább róluk és az őket érintő témákról szólnak: szerelemről, féktelen bulizásról, vágyakról, lázadón, szókimondóan.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?