Celeb / Híresség

Baukó Éva meghozta a döntését: elmegy, új életet kezd

Nyugodt szívvel állíthatjuk Baukó Éváról, hogy ő volt a ValóVilág történetének legkarakteresebb női versenyzője, ennek köszönhetően helyet is kapott egy ideig a média világában. Miután elhagyta a villát, műsorvezetőként kezdett dolgozni, emellett több szereplést is vállalt.

 

 

 
 

Többször is hangsúlyozta, hogy mióta tönkrement a kapcsolata a volt párjával, nagyon magányosnak érzi magát, és már abban az életkorban jár, amikor nagyon igényelne maga mellé egy férfit. Elhatározta hát, hogy külföldre megy, hogy megújuljon, új szemléletet vegyen fel, hogy aztán amikor visszatér, erősebb és magabiztosabb nőként oldhassa meg a problémáit:

“Az ember körbeutazza a világot, keresve azt, hogy mire vágyik, majd hazamegy, és megtalálja.” Talán engem is ez motivált, amikor eldöntöttem, útra kelek. Hosszú év, hosszú évek vannak mögöttem, és most először úgy érzem, megérdemlek egy kis környezetváltozást. Néhány héten belül elhagyom a várost, az országot, de még a kontinenst is. És hiszem, úgy térek majd haza, hogy mindent másképp látok és gondolok, mint korábban. Talán csak ez, talán csak ennyi hiányzik ahhoz, hogy a céljaimhoz még közelebb jussak. De már most elárulom, lesznek még nagy meglepetéseim idén”

 

 

„Az ember körbeutazza a világot, keresve azt, hogy mire vágyik, majd hazamegy, és megtalálja.” Talán engem is ez…

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2020. február 15., szombat

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?