Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Fordulat Győzikéék balesetének ügyében, ezt állítja a 26 éves nő exe

A férfi szerint a showmannel és családjával frontálisan ütköző nőnek egyáltalán nem volt szerelmi bánata.

 

 

 




KAPCSOLÓDÓ:


 

 

Bár még mindig kórházban van az a 26 éves nő, aki kedd éjjel frontálisan ütközött Győzikéékkel, ám az állapota javul. A Blikk elérte a nő volt párját, aki elsőként látogatta meg őt a salgótarjáni kórházban a baleset után.

„Néhány hónapja szakítottunk, de jóban maradtunk, és ilyen helyzetben nem kérdés, hogy bemegy-e az ember a kórházba. Több olyan hírt láttam és hallottam, hogy a volt párom szerelmi bánata miatt öngyilkos akart lenni, de ez óriási hülyeség, nem volt semmi gond” – magyarázta bosszúsan a férfi. „Sosem volt ilyen hajlama, nincs olyan dolog, ami miatt véget vetne az életének. Sem magának, sem másnak nem ártana sosem. Ám az tény, hogy nem mondanám túl gyakorlott sofőrnek, szóval valószínűleg rossz helyen hajtott fel az útra vagy a körforgalomból jött ki rosszul” – tette hozzá.

Erre talán majd választ ad a rendőrségi vizsgálat, ám az biztos, a hölgy a balesetet követően törölte magát az internetes közösségi oldalakról, exe szerint azért, hogy nyugodtan koncentrálhasson a gyógyulására.

„Szegény elég súlyos balesetet szenvedett, eltört a szegycsontja, belső sérülései vannak és a fejét is megütötte” – mesélte a férfi édesapja, aki szerint nem egyértelműek a karambol körülményei. „Még nem tudjuk, milyen sebességgel hajtottak Győzőék. Lehet, megelőzhető lett volna ez a szörnyű baleset, ha lassabban mennek” – mondta.

 

 

 

 

 

 

A lap szerette volna tegnap is elérni a nőt, ám már nem vette fel a telefonját. Kedd éjjel a 21-es úton eddig tisztázatlan körülmények között egy piros Suzuki szembehajtott a forgalommal, és frontálisan ütközött Győzikéék BMW-jével. Az autót Bea asszony vezette, a showman az anyósülésen ült, lányuk, Virág pedig hátul. Ők könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet, ám lelkileg nehezen dolgozzák fel a történteket.

„Alig aludtunk éjjel… Ültünk a nappaliban, egymást néztük. Utoljára akkor volt ilyen hangulat itthon, amikor meghalt az édesanyám. Virág rosszul van, nagyon megviselte a baleset, és az ütközésnél megsérült lába is fáj. Nagy baj nincs, de pihentetni kell. Bea azóta nem vezetett, és egy darabig nem is fog, pedig kellene mennie, mert folytatódik a szakácskönyvének a dedikálóturnéja” – mesélte Győző, aki a jövő héten kezdi el intézni összetört autója biztosítási ügyeit. „Nem tudjuk még, hogy mekkora a kár, de az a fontos, hogy élünk!” – zárta Győzike.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint még vizsgálják a kedd éjjel a 21-es úton a tari elágazásnál történt baleset körülményeit. A történtek után beszéltek a Suzuki sofőrjével és Bea asszonnyal is, ám azóta nem történt kihallgatás az ügyben.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?