Celeb / Híresség

Nem hiszi el: az X-Faktor színpadán tért vissza Ogli G, akinek nagy tervei vannak

Budapest — Az X-Faktor színpadán tért vissza Ogli G (44). Oglizán András a 90-es évek végén tört be a köztudatba, ugyanis ő volt az első, aki a gengszterrap hazai képviselőjeként hatalmas tömegeket mozgatott meg a koncertjein.

 

 

 

 




 

A zenészt 2001-ben börtönbüntetésre ítélték zsarolásért és testi sértésért, ám azóta jó útra tértAz elmúlt években Bécsben élt, ám nemrégiben hazaköltözött – s szeretné itthon újraindítani karrierjét.

– Húsz éve kezdtem el zenélni, és úgy gondoltam, ennek méltó megünneplése lenne az X-FaktorSzerintem van bennem potenciál, letettem már eleget az asztalra – kezdte lapunknak a rapper.

A felkészülését azonban egy betegség nehezítette, a válogató előtt komoly gyomorfertőzést kapott.

– Egy hétig otthon voltam betegen, nagyon rosszul voltam. Nem is tudtam százszázalékosan teljesíteni a mentorok előtt. A lényeg azért mégiscsak az, hogy a rajongóimnak ne okozzak csalódást. Sokan szeretnek a mai napig, a koncertjeimre pillanatok alatt elfogynak a jegyek, ami jó érzés – mondta Ogli G, aki az elmúlt időszakban két hónapot nyaralt Amerikában, ott írta a Pillangó című számot is, amellyel a szombaton látható X-Faktor-adásban tér vissza a hazai színtérre.

– November végén tervezek itthon egy nagy fellépést, szerintem sokan eljönnek és bulizunk egy hatalmasat.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?