Celeb / Híresség

Fordulat L.L. Junior és Csilla kapcsolatában -„Ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten”

Budapest — Csillapodnak a kedélyek, békülnek L.L. Juniorék (38).

 

 

 

 

 




 

A zenész és volt párja, Csilla, a másfél hete tragikus balesetben elhunyt fiuk, Dávidka (†3) temetése után leültek, s megállapodtak abban, hogy higgadtan, békésen kell rendezniük az ügyeiket.

Az elmúlt héten elharapózott indulatok helyét átvette a nyugodt párbeszéd, most egymást segítik a gyászban.

– Már mindketten sokkal békésebbek. Bár Junior eddig sem akart vitát, így hozta a helyzet – mondta lapunknak a zenész menedzsere, Száva Rita. – Nagyon sajnálja Csillát, hiszen tudja, min megy keresztül. Ő volt ott a kisfiúval, végignézte a tragédiát. Csak ő tud neki segíteni, mert ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten. Dávidka az ő szerelmük csodás ajándéka volt, akit mindennél jobban szerettek. Hatalmas fájdalom ez, de támogatják egymást a gyászban.

Bár a pár nagyobbik gyermeke, Lacika (6) a tragédia óta az édesapjánál van, rendszeresen találkozik az édesanyjával is. Junior és ügyvédje, dr. Mester Csaba azt szeretnék, ha a nyomozás lezárásáig ez így is maradna.

– Teljesen érthető ügyfelem álláspontja, majd a büntetőeljárás dönti el, hogyan tovább. A mai napon beadtuk az ideiglenes elhelyezésre vonatkozó kérvényt, hogy amíg ki nem derül, az édesanyának milyen szerepe volt a balesetben, addig Lacika az édesapjával maradjon – mondta a Blikknek az ügyvéd, aki elárulta, az ideiglenes intézkedés elbírálására a bíróságnak 8 napja van.

 

 

KAPCSOLÓDÓ:

 


 




 

Mester korábban elmondta, eddig nem volt a felek között jogerős megállapodás, csak szóban egyeztek meg a gyerektartás összegéről és a láthatásról is. Másfél hónapja ugyan megegyeztek a közös felügyeletben és egyéb részletekben, de az ítélkezési szünet miatt nem adták be a bíróságra a papírokat. Juniornak és Csillának erősnek kell lennie, hiszen Lacikát fel kell nevelniük. Úgy tudjuk, a kisfiú most tanul biciklizni, a szülők pedig együtt örülhettek a kisfiú első megtett métereinek – hiszen Junior képeket és videókat is küldött a nagy pillanatokról Csillának.

– Az ügyfelem, Csilla és Junior között van most egyfajta nyitás – erősítette meg információinkat Csilla ügyvédje, dr. Horváth Gábor. – Próbálunk minél békésebb megoldást keresni. Junior jelezte, hogy bántja ügyfelem korábbi Facebook-posztja, amelyet a béke érdekében el is távolítottunk. Sőt, Junior a múlt hét végén több fotót és videót is küldött ügyfelemnek, arról, ahogy kerékpározni tanítja Lacikát, de a gyermekkel is többször beszélhetett azóta az édesanyja.

Felügyelet mellett láthatja a gyerekét az édesanya 

L.L. Junior és Csilla idősebbik gyermeke, Lacika máig küzd a fájdalommal. A zenész ezért is tartja fontosnak, hogy amikor a kisfiú találkozik az édesanyjával, legyen szakember is a közelben.

– Junior engedi, hogy Lacika találkozzon az édesanyjával, ám szeretné, ha ezt a gyermekjóléti szolgálat munkatársának jelenlétében tenné. A kisfiúnak még mindig nehéz feldolgoznia, hogy a testvére elment, gyakran kérdezi, mikor jön haza a kórházból – árulta el Junior ügyvédje, dr. Mester Csaba.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?