Celeb / Híresség

Csak videón láthatja a fiát L. L. Junior volt párja

A temetés óta javul a viszony L. L. Junior és volt párja, Hopp Csilla között. A szülők augusztus végén tragikus hirtelenséggel vesztették el közös, hároméves fiukat, Dávidkát. A gyermeket egy autó gázolta halálra augusztus végén Zuglóban.

 

 

 




A zenész Dávidka anyját hibáztatta a történtekért, s közösségi oldalukon, a nyilvánosság előtt kaptak hajba. Csilla azt írta Juniorról, csupán kirakat apuka, volt párja pedig a temetőből, egy élő videóban mondta meg a magáét.

Kisfiuk temetésére azonban fegyverszünetet kötöttek, Junior végig támogatta Csillát, aki többször is majdnem elájult a szertartáson. A szülők életük legnehezebb napja után nem folytatták a csatározást, de nagyobbik fiuk, Lacika még mindig Junior felügyelete alatt van.

 

 

KAPCSOLÓDÓ:

 


 

 




– A felek között elkezdődött egy konstruktív párbeszéd. Már tettek kölcsönös gesztusokat egymás irányába, ügyfelem például eltávolította közösségi oldaláról az ominózus posztot, amiben volt párja apaságáról ír. Junior pedig engedte, hogy anya és fia egy mondat erejéig telefonon beszéljenek – mondta a Borsnak dr. Horváth Gábor büntető szakjogász.

A lap úgy tudja, a telefonon váltott egyetlen mondat mellett a rapper egy videót is küldött Csillának Lacikáról, akit épp biciklizni tanított.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?