Celeb / Híresség

10+ hollywoodi híresség, akinek meglehetősen szokatlan tetoválás díszíti a testét

Egy ember általában két okból dönt úgy, hogy tetoválást varrat a bőrére: vagy nagyon tetszik neki az adott szimbólum, vagy pedig egy életében történt meghatározó esemény előtt szeretne ezzel tisztelegni. Nincs ez másképp a hollywoodi világsztárok körében sem, ám az ő tetoválásaik meglehetősen furcsák, olykor egyenesen érthetetlenek, ezért nem árt ha ismerjük kicsit a történeteiket, máskülönben sosem fogjuk megérteni, hogy mit is szimbolizálnak pontosan.

 

 

 

1 Lea Michele – az első csésze kávé.

Lea Michele a gyűrűsujján található kávéscsésze-tetoválással nagymamája előtt szeretne tisztelegni. A lány az Instagramján tette közzé megható történetét: „A héten elvesztettem a nagymamámat. Nem volt egy tipikus nagymama. 8 éves koromban adta nekem az első csésze kávémat. Soha nem sütött tortákat vagy kötött pulóvereket, ellenben olyan tanácsokat adott nekem a pasikhoz, amiket még a legjobb barátnőjükkel is pirulva beszélnek meg a lányok. Bárhogy is, ő volt az én nagymamám és jobban szerettem őt, mint bárki mást.”

2 Demi Lovato – nagymama portréja.

Demi Lovato szintén a nagymamája tiszteletére készíttette az alkarján található tetoválást, amikor 26 éves volt. „Velem vagy, amikor 26 éves vagyok, és velem vagy örökre” – írta az Instagram oldalán.

3 Sophie Turner – fordított G betű.

A Trónok harca sztár Sophie Turner nagyapja emlékére készített egy rózsaszín G-betű tetoválást a kisujjára.


4 Maisie Williams – senki sem.

Sophie kollégája, a szintén Trónok harca sztár Maisie Williams a sorozatban látható karaktere, Arya Stark emlékére készítette ezt a tetoválást.

5 Dax Shepard – harang.

Dax Shepard a felesége, Kristen Bell színésznő miatt varratott egy harang alakú tetoválást a gyűrűsujjára – mivelhogy a bell angolul harangot jelent.

6 Johnny Depp – lánya neve.

A színészek között meglehetősen népszerűek a szeretteik tiszteletére készített tetoválások. Nincs ezzel másképp Johnny Depp sem, aki lánya, Lily Rose Depp nevét tetováltatta a mellkasára.

7 Jennifer Aniston – szeretett kutyája neve.

A színésznő élete első tetoválást elhunyt kutyája emlékére készítette, aki egy welsh corgi-terrier keverék volt, és a Norman névre hallgatott. Jennifert nagyon megviselte kutyája elvesztése, könnybe is lábadt, amikor egy interjú során erről a kényes témáról kérdezték őt.

8 Cara Delevingne – szalonna a talpán.

Noha szokatlannak szokatlan, az tény…ezzel a tetoválással még nem is lenne baj, ám tudni kell, hogy Cara Delevingne vegetáriánus.

 

 

 

 

 

 

 

 

9 Jennifer Lawrence – H2O a kezén.

A színésznő egyfajta emlékeztető jelleggel készítette ezt a tetoválást a kezére, hogy sose felejtsen el megfelelő mennyiségű vizet fogyasztani. A színésznő „tipikus idióta tetoválásnak” nevezte, ám mióta ez a kezén van, már nem szenved annyira a dehidratáltságtól.

10 Chanel Iman – ruhafogas a tarkóján.

A modell lányt sok kritika érte a szokatlan tetoválása miatt, de Chanel elmagyarázta, hogy azért választotta ezt a tetoválást, mert ebben látja szakmája szimbólumát.

Bónusz: Tom Holland – egy pók a lábán.

A Pókembert játszó fiatal színész tetoválása tulajdonképpen egyáltalán nem meglepő, az édesapja Twitteren tett reagálása azonban felbecsülhetetlen – a komikus Dominic Holland ugyanis ebből a leleplező Twitter bejegyzésből tudta meg, hogy fiának tetoválása van.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?