Celeb / Híresség

Szaktanári figyelmeztetést kapott egy fiatal diák, mert Alekosznak képzelte magát! – Az izomceleb ombudsmanhoz fordul

Szaktanári figyelmeztetésben részesítettek egy fiatal diákot, amiért a földrajz dolgozatánál Nagy Alekosz nevét és titulusait írta a papírra. A görög hős azonnal a tanuló segítségére sietett.

 

 

 

Az ég kék, a fű zöld, Nagy Alekosszal pedig szürreális dolgokkal történnek. A napjainkban sokadvirágázását élő izomceleb ezúttal a tanárokkal rúgta össze a port, miután tudomására jutott, hogy egy fiatal diákot azért büntettek szaktanári figyelmeztetéssel, mert az ő nevét és titulusait írta bele földrajz dolgozatába.


A Hellén harcos az enaplobeirasok nevű Instagram oldalon látta meg a formabontó figyelmeztetést, közösségi oldalán pedig azonnal a tanuló segítségére sietett, és azt is kijelentette, hogy amennyiben az illetékes pedagógus nem vonja vissza a figyelmeztetést, ombudsmanhoz, sőt magához a belügyminiszterhez, Pintér Sándorhoz fordul!

„Szaktanári intő

Mostanában sok baj van a tanárokkal. Mint hogyha a nagypolitizálás közepette megfeledkeztek volna hivatásuk lényegéről. Mindenkiben az ellenséget vélik fölfedezni. Mindenhol fideszeseket látnak.

Tudomásomra jutott, hogy a napokban – szaktanári figyelmeztetésben részesítettek egy tanulót, mert a földrajz témazáró dolgozata 7. megoldásához a következőket írta – Nagy Alekosz koronaherceg, testépítő, BRFK által megfigyelt, lehallgatott személy, a Karinthy gyűrű várományosa.

Kérem szépen ez a tanuló itt pusztán csak tényeket állapított meg, relevanciája tehát helytálló, ezek az adatok a nagynyilvánosság számára és előtt nem titkolt valós információk. Ezért kérem a kisdiák azonnali rehabilitálását. Ellenkező esetben ombusdmanhoz – Pintérhez fordulok.

Az ügy hiteléül, az e-naplóbeírások oldalak szolgál. Bízom a megbotlott tanár – még megmaradt józan ítélőképességében. Talán most még nemtúl késő kijavítania ezt a hibát, hogy személye, ne váljon nevetségesség gúnytárgyává a civilizált világ, Magyarország, és a kollégái előtt. Várom.

Köszönettel és Tisztelettel Nagy Alekosz – elsőtől negyedikig kitűnő tanuló, majd négyes, hármas, kettes, nyolcadikban félévkor számtanból és nyelvtanból bukott, mára pedig könyvetíró vármegyei Sakkmester, tévészereplő” – írta bejegyzésében Alekosz.

𝗦𝗭𝗔𝗞𝗧𝗔𝗡𝗔́𝗥𝗜 𝗜𝗡𝗧𝗢̋
🇭🇺😡🇭🇺
Mostanában sok baj van a tanárokkal. Mint hogyha a nagypolitizálás közepette megfeledkeztek…

Posted by Nagy Alekosz on Thursday, June 1, 2023

Különösen bizarr, de a realitysztárnak nem először van dolga a magyar oktatással. Vele készített, 2022. decemberében megjelent interjúnkban elárulta, hogy a Hal a tortánban aratott sikerét követően az ország egyik legrangosabb felsőoktatási intézményébe kapott meghívást.

Bár erre sokan legyinthetnek, hogy egyszerű kitaláció, az továbbra is tény, hogy Alekosz 2012-ben ténylegesen előadást tartott a BKF-en.

Alekosz 2012-ben a BKF-en is tartott előadást a diákoknak /  Fotó: Indavideo
Alekosz 2012-ben a BKF-en is tartott előadást a diákoknak / Fotó: Indavideo

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?