Celeb / Híresség

Vasvári Vivien tarol bikinis fotóival – Szépségversenyre küldenék a rajongói

Vasvári Vivien különleges bikinikben keltett feltűnést a Balatonnál.

 

 

 

 




Nyáron a Balaton a hazai sztárok közkedvelt úti céljai közé tartozik. Nem egy magyar hírességnek hajója is van valamelyik kikötőben. Vasvári Vivien és férje, Fecsó is szívesen időznek a magyar tengernél, pláne, hogy a szőke szépségnek hajóvezetői engedélye is van, így saját maga állhat a kormánykerék mögé.

Vasvári Vivien a Balaton partjáról vagy a hajóról természetesen bikinis fotókat is posztol, amik mindig nagy népszerűségnek örvendenek. A kommentelők rendre azt tudakolják, hol szerezhetik be a különleges darabokat. A legutóbbi bikinijében nagy feltűnést keltett: a fémes hatású, almazöld, Bernice Fashion-darab egyből viselőjére vonta a tekinteteket. Több kommentelő írta, hogy olyan szép, mint egy hableány, egy sellő, egy Barbie baba vagy egy porcelánbaba. Volt, aki szépségversenyre is küldené a kétgyerekes sztáranyukát.



„Vivi, kérdeznélek, hogy miért nem indulsz szépségkirálynő választáson. Nálad minden tökéletes. Fecsó remélem büszke, hogy ilyen szép felesége van” – írta egy női hozzászóló.

 

 

 

A KÉPEKET IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK.

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?