Celeb / Híresség

Tóth Andi az apjáról: „Az utcán fogom végezni, és egy ócska drogos k..va leszek – ezt mondogatta, ha elrontottam valamit”

Az énekeső a gyerekkoráról, az édesapjával való kapcsolatáról, a pánikrohamairól és a párkapcsolatairól is mesélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

 

 

 

 


Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége volt Tóth Andi. Az énekesnővel készült rész péntek este kerül adásba. A Metropol szerint Andi a gyerekkoráról, az édesapjával való kapcsolatáról, a konfliktusaikról és a párkapcsolatairól is mesélt a műsorban Hajdú Péternek.

Az énekesnő 15 éves volt, amikor elköltözött otthonról Magyarországra, hogy karriert építsen. Egyedül kellett boldogulnia, de azt mondja, nem lett volna ennyire kész erre a pályára, ha a gyerekkora nem edzette volna meg ennyire.

Tóth Andi elmesélte, hogy a szülei két éve váltak el, emiatt az egyik szeme sír, a másik nevet.

„Az apukámat nem csíptük soha. Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám is békében lesz, és mi is a testvéremmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat”

– mesélte az énekesnő, aki hozzátette, hogy az apja támogatta abban, hogy énekesnő legyen.

„Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert abban van pénz. Legalábbis ő azt hitte, hogy van…Ezért napi két órát kellett gyakorolnom minden áldott nap. Amivel nem is volt baj, mert szerettem énekelni, de az érzés, ami a kényszeres gyakorláshoz kötődik bennem, nem jó emlék. Ha elrontottam valamit, azt mondogatta, hogy az utcán fogom végezni, és egy ócska drogos k..va leszek…”

– fogalmazott Tóth Andi, aki arról is vallott Hajdú Péternek, hogy egy agyi rendellenesség miatt rendkívül rosszul viseli a stresszt.

A lap szerint Tóth Andi a műsorban elmeséli, hogy pánikrohamok gyötörték. Ezekről korábban azt gondolta, hogy az akkori barátja miatt jöttek elő, de később rájött, hogy nagyrészt ezek is az édesapjához és a gyerekkorához köthetők, ezért pszichológushoz fordult segítségért.

„Sokszor volt rohamom, most már tudom, hogy a stresszre jött ki. (…) Hetente, kéthetente szenvedtem tőle. Az elején kimerült abban, hogy elszédültem, hiperventilláltam, fennakadt a szemem, habzott a szám. Epilepsziára gyanakodtak, bevittek megvizsgálni. Azt mondták, hogy van egy agyi rendellenesség: kattog az agyam akkor is, amikor alszom, vagyis nem tud kikapcsolni, emiatt van egy plusz stresszleterheltsége. Ezért, ha kiborulok, akkor kiakad az agyam is. Nagyon sokszor vitt el emiatt a mentő”

– mondta Tóth Andi.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy a két párkapcsolata alatt gyakrabban jöttek elő ezek a rohamok, azért is gondolja az, hogy azok rossz kapcsolatok voltak. Azt mondja, mióta egyedül van, elmúltak a rohamai is.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?