Celeb / Híresség

Gáspár Bea kórházba került: a családanya egyre jobban leépül, felülni is alig tud, hatalmas fájdalmai voltak

Gáspár Bea fájdalmas vallomást tett arról, hogy ízületi betegséggel küzd, amelyet az édesanyjától örökölt. Mint bevallotta, olykor felülni sem bír, illetve a cipőfűzőjét sem tudja megkötni.

 

 

 

Gáspár Bea most leginkább az egészségével és a szépségével foglalkozik, így különféle kezeléseknek veti alá magát, hogy formában tudjon maradni. A lányait mindenesetre nem akarja túlszárnyalni: mint elmondta, nem akar úgy kinézni, mintha a gyermekei testvére lenne, ettől függetlenül szívesen fogadja a bókokat.

Manuális arcplasztikára szokott járni, illetve arcmasszázsra a kozmetikusához, aki egy úgynevezett bukkális technikával, a szájába benyúlva tornáztatja meg az arccsontjára tapadt izmaimat. Plasztikai beavatkozása még nem volt, viszont a megereszkedett szemhéja miatt az orvosai azt ajánlották, hogy a látása érdekében nem ártana kés alá feküdnie. Mindemellett gyógymasszázsra is kénytelen járni, ugyanis derékfájdalmai vannak.

Két éve kezdődtek a derékpanaszaim. Tavaly a Hal a tortán forgatásain kórházba is kerültem, és szinte végig fájdalomcsillapítókkal forgattam. Most újra felerősödtek a fájdalmaim, és ez még az operációnál is jobban megijeszt– vallotta be a tévés. Az édesanyának nincs elég izom a testében a mozgásszegény életmódja miatt, így az évek elteltével egyre jobban leépül. Állítása szerint időnként meg sem tud fordulni az ágyban éjszaka, olyan fájdalmakkal küzd.

Ciki is a koromban, hogy nem tudok felfeküdni és leszállni egy masszázsasztalról, pedig a gyógymasszázs esetemben már indokolt. Főleg, hogy már a cipőfűzőmet sem tudom egyedül bekötni. Remélem, a most elkezdett manuálterápia valamelyest enyhít a fájdalmaimon– mesélte a Story magazinnak.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?