Hírek

Betörte a forró autó szélvédőjét, hogy megmentsen egy kutyát – csak aztán történt egy kis bibi ..

A nap hőse is lehetett volna az illető, de végül elég balul sült el a mentőakciója. Az akció után kiderült hogy plüss volt .. 

 

 

 

 

 

A nyári hőségben egyre több olyan történetet hallani, amikben gyermekek, vagy háziállatok maradnak a kocsiban néhány órára. Jó eséllyel ezek hatották meg annyira azt a hétköznapi hőst, aki a napokban egy szélvédőt is betört azért, hogy egy mozdulatlannak tűnő állatot kimentsen.

A kutya nem véletlenül volt mozdulatlan, de erről majd később.

LadBible oldalán bemutatott történet szerint Egyesült Királyságot sújtó hőségben megesett történetet az autós osztotta meg, aki fel van háborodva az eseten.

 

 

 

 

 

„20 percre hagytam el a kocsit, hogy vásárolni menjek, majd amikor visszaértem, akkor láttam, hogy valaki kiütötte a hátsó ablakot, mert azt hitte, hogy a lányom plüss játékkutyája valódi és csapdába került a melegben.

Hogy lehetsz ilyen hülye?

Szégyelld magad” – írja a dühös autós, aki talán már úgy érzi, élethű játék helyett jobban járt volna egy zoknibábbal.




https://www.facebook.com/spottedwestonsupermare/posts/2442018432526664

 

 

 

 

De nem mindenki értett vele egyet a kommentelők közül, sőt, a legtöbbjük azt mondja: ugyanezt tette volna.

Az egyik hozzászóló azt írja:

„Valóban úgy néz ki, mint az igazi. Ugyanezt tennem volna. Legközelebb tedd a csomagtartóba.”

Egy másik hozzátette: „Hogy őszinte legyek, én is ugyanezt tettem volna, ez a játékkutya nagyon igazinak tűnik, és jobb a biztonság. Inkább a törött ablak miatt kísértsen a lelkiismeret, mint egy elpusztult kutya miatt.”

Az eset után számos állatvédelemmel foglalkozó szervezet kommentelt és posztolt és újra felszólították a kutyatulajdonosokat, hogy a meleg időben ne hagyják négylábú barátaikat autójukban.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?