Celeb / Híresség

„Anya, miért bántanak?” – Folyamatosan támadják Rubint Réka fiát, aki 12 kilót fogyott

A fitneszlady reagált a rosszindulatú kommentekre és elmondta, hogyan sikerült ledobnia Schobert Norbikának a fölösleges súlyt.

 

 

 

Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas változáson ment keresztül Schobert Norbert és Rubint Réka fia. Norbika 14 évesen izmosra gyúrta magát, a korábban kicsit husis gyerekből pedig kockás hasú kiskamasz lett.

Rubint Réka folyamatosan beszámolt Norbika fejlődéséről közösségi oldalain.

A fitneszlady már korábban is számos kritikát kapott, amiért férjével együtt a gyerekét agyonhajszolják, hogy jó alakja legyen.

A folyamatos edzésnek azonban meglett az eredménye: a fiú másfél év alatt 12 kilót fogyott, amiről édesanyja is büszkén számolt be Instagram-oldalán. Rubint Réka két egymáshoz viszonyított képen mutatta meg a Norbikán látható változást. A bal oldali fotón a fiú még kisebb pocakkal pózolt, a friss jobb oldalin viszont már szálkás testtel és kockás hassal. A posztot ide kattintva nézheted meg.

 

 

 

 

 

 

A kommentelők azonban még most sem nyugszanak, a változásról készült képek alatt is sokan támadják Norbikát és Rubint Rékát is.

A fitneszlady most elmondta, mit gondol ezekről a kritikákról:

„Mindig vannak kritikusok, de szerencsére azért sokkal több a gratuláló, támogató hozzászólás. Vannak, akik elismerik, milyen nagy dolog, amit Norbika elért. Én is ezért osztottam meg az előtte-utána fotót, mert hiszem, hogy sokaknak erőt adhat, bátorítást, hogy vágjanak bele az edzésbe”

– mondta a Blikknek.

 

 

 

 

„Persze, régen, amikor Norbika kisebb volt, azért támadtak, hogy miért husi. Most pedig azzal piszkálják, hogy biztosan mi, a szülei erőltettük rá, hogy ilyen sportosan kell kinéznie. Biztosan addig unszoltuk, míg el nem kezdett edzeni. Ez egyáltalán nem igaz”

– szögezte le Rubint Réka.

Azt is elmondta, hogy nem tudja és nem is akarja eltiltani a gyerekeit az internettől, hiszen az ő korukban természetes, hogy ezen keresztül tartják a kapcsolatot a barátaikkal. Ehelyett inkább megbeszéli velük az ott kapott sérelmeket, a negatív kommenteket és elmondja, hogy kezeljék ezeket. A fitneszlady szerint az ő gyerekeik egyébként is jobban ki vannak téve a támadásoknak, mert ismert emberek a szüleik.

„Persze, sajnálom a fiamat, majd megszakad a szívem, amikor szomorúan jön oda hozzam, majd azt kérdi: anya, miért bántanak és támadnak? Mondtam neki, nem szabad visszatámadni, el kell engedni a kritikákat. Szülőként az a feladatom, hogy ilyenkor megvédjem és mellette álljak”

– mondta.

Rubint Réka azt vallja, minden gyerek azt a példát követi, amit otthon lát. Náluk természetes, hogy egészségesen étkeznek és sportolnak, így persze a Schobert-gyerekek is ebben a szellemben nőttek fel.

 

 

 

 

 

 

„Ezt nem lehet ráerőltetni egy gyerekre. Norbika akkor jutott arra az elhatározásra, hogy szeretne lefogyni, amikor mind a ketten ötvennyolc kilogrammot nyomtunk a mérlegen. Megijesztette, hogy tíz évesen ugyanannyi a súlya, mint a felnőtt anyukájának”

– árulta el a fitneszguru.

Elmondta, hogy fia több külön sportórára járt, betartja az Update-módszert, nemrég pedig elkezdett vízilabdázni is. A napi két óra edzés édesanyja szerint nagyon jót tett neki. Norbika crossfit edzésekre is jár testvérével, Larával, ahol profi tréner foglalkozik velük. Réka szerint tőle jobban el is fogadják az utasításokat, mint az édesanyjuktól.

„Én az anyukájuk vagyok, aki nem utasít, nem szól erélyesebben rájuk. Hihetetlenül elszántak, engem is motiválnak. Heti egy pihenőnapot tartanak. Nagyon büszke vagyok rájuk” – mondta, majd a rosszindulatú kommentelőknek is üzent Norbika fogyása kapcsán:

„Lehet bántani, csúnya üzeneteket írni neki, de csinálja utána, aki tudja!”

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?