Celeb / Híresség

Megnyerte az X-Faktort – Mégis alig tud megélni

Tóth Andi azt nyilatkozta, a menedzserei mindenéből kiforgatták.

 

 

 

Tóth Andi az X-Faktor ötödik, 2014-es szériájában párbaj nélkül jutott a fináléba, és végül meg is nyerte a tehetségkutatót. Ezzel ő lett a magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb győztese, emellett az első nyertes, aki a Lányok kategóriájából került ki. Az emberek azt gondolhatják, hogy a nyereményével és a fellépéseivel jól keres, de a valóság nagyon más.




A húszéves énekesnő a Borsnak azt nyilatkozta, nehéz anyagi helyzetbe került, ősszel sem munkája, sem pénze nem nagyon volt, mert a menedzserei átverték és lehúzták.

– Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka. Nem beszélve egyes pénzéhes menedzserekről, akik nemhogy nem segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak. Az ember próbálkozik, a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de, amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell – mondta a napilapnak.

Tóth Andi és Szabó Ádám a márciusi Glamour-gálán.

 

 

 

Szerencsére ebben a szakmai és anyagi hullámvölgyben szerettek egymásba Szabó Ádámmal, aki pár hét után felajánlotta, hogy költözzenek össze. Tóth Andi öt hónapig még próbálta egyedül fenntartani magát és az albérletét, aztán zenész párjához költözött. Ez azonban nem egy idilli állapot, az énekesnő bevallotta, hogy a párkapcsolatukban is vannak hullámvölgyek. Többek közt az, hogy idővel minden házimunka az ő feladata lett, emellett a figyelmetlenségtől a féltékenységig mindenféle kisebb-nagyobb baj okoz problémát a kapcsolatukban.

– Amit részéről nem is értek, hiszen kettőnk közül ő a flörtölős. Persze, tudom, hogy sosem csalna meg, de ebből is adódtak vitáink. De bármi történjék, mindketten azt valljuk: ha elromlik a mosógép, nem újat kell venni, hanem a régit megjavítani – árulta el a lapnak.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?