Életmód

18 fotó, ami bizonyítja, hogy vannak még csodák

Gyerekkorban minden ember odáig van a tündérmesékért és a bennük rejlő varázslatos csodákért. Felnőtt fejjel persze már a legtöbben kiábrándulunk ebből a rózsaszín világból és a szürke, hideg valóságba burkolódzunk. Az igazság azonban mégis az, hogy a való életben is történnek csodák, ezeket azonban nem varázspálcás jó tündérek, hanem csak és kizárólag mi magunk, emberek hozhatjuk létre. Például úgy, mint ahogy a most következő emberek is tették…❤

 

 

 

 
1. ,,Az egyik belvárosi boltban visszakaptam a pénzt, amit egy évvel ezelőtt elvesztettem.”2. ,,A születésnapomat ünnepeltük a feleségemmel és a gyerekeimmel, amikor pedig kértük a számlát kiderült, hogy egy kedves ismeretlen vendég kifizette helyettünk a számlát.”3. Néha ennyi is elég, hogy jobb hellyé tegyük a világot, ahol élünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Németországban egy kisfiú egy éve minden nap ehhez az oszlophoz köti ki a bringáját. Az egyik nap valaki egy személyes parkolóhellyé alakította az oszlopot.5. Ennek a beteg jégkorong-rajongó hölgynek az volt az álma, hogy még egyszer szurkolhasson a kedvenc csapatának. A játékosok a meccs végén hosszú percekig tapsolták a hölgyet.6. Két férfi kimentette ezt a sárba ragadt szarvast.7. Ennek az iskolának az apró diákjai meglepetés partit szerveztek a kedvenc gondnokuknak.

Kids in Elementary school hold a surprise party for their beloved school custodian


8. Ez az 5 éves Down-szindrómás kisfiú teljesen magától ölelte meg Harry herceget, aki még azt is engedte neki, hogy játsszon a fiú a szakállával.

5 year old boy with Down’s syndrome goes straight for a regal hug…and beard stroke when he meets Prince Harry


9. Ez a szegény idős hölgy 15 éve jár ebbe az üzletbe könyveket olvasni. A bolt alkalmazottai egy nap egy saját kis fotelt készítettek neki, hogy ne kelljen mindig álla olvasnia.

 

 

 

 
 

 

 

 

10. ,,Valaki elvitte a lomtalanításkor kitett törött székünket és visszahozta megjavítva.”11. Ez a nagypapa alvó-macskás képeket készít és tölt fel a netre, hogy az embereket adományozásra buzdítsa a helyi állatmenhely javára.12. Brest lakói összegyűltek, hogy lemossák az olajszennyezés miatt koszos hattyúkat.
13. ,,Valaki cicaházat készített a helyi parkban a kóbor cicák számára. A kis “lakásokban” még puha ágyak is vannak.”14. Indiában az emberek 5 tonna szemetet szedtek össze a parton.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

15. Ez a kislány ételt hozott a tűzoltóknak, akik segítettek az otthona közelében tomboló tűz eloltásában.

 


16. Ő itt Travis Rudolph, a floridai egyetem focistája, aki egy nap meglátta ezt a magányosan ebédelő fiút, ezért odaült mellé, hogy beszélgessen vele és jobb kedvre derítse. Mint kiderült, a fiú autista és nincsenek barátai. Amikor a fiú anyja értesült a focista gesztusáról, azonnal sírva fakadt, és az interneten keresztül mondott köszönetet a sportolónak, a történetük pedig egész Amerikát bejárta.17. Amikor mások boldogsága fontosabb, mint a miénk.

 

18. Ez a férfi munka után táblával járta a várost, hogy segítsen vesét szerezni a súlyosan beteg feleségének. Mindent megtett, amit csak tudott.

 

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?