Életmód

A születési hónapod megmondja, hogy milyen nő vagy valójában!

A születési hónapod elárulja rólad, hogy milyen személyiség vagy.

 

 




 

honap.jpg

Január

Komoly és konzervatív a januári nő, aki nagyon ambiciózus is. Szeret kissé kritizálni. Ritkán lesz nagyon ideges és dühös, de akkor jobb kerülni őt, ha ez megtörténik. Ne várj nyitottságot tőlük, mert nem szeretik kimutatni érzéseiket. Olyan emberek társaságát keresik, akik ugyanazon a szellemi szinten vannak, mint ők.

Február

Ezek a nők képesek az elvont gondolkodásra, ezért nem mindenki képes megérteni őket. Türelemmel kell kezelni őket, mert a gyakran változik a hangulatuk. Nagy romantikusok tudnak lenni. Bármit megtesznek a szeretett férfiért. Fontos a visszajelzés számukra. Az árulást soha nem bocsájtják meg.

Március

Amíg nem idegesíted fel őket túlságosan, nagyon aranyosak. kerülnek. Ha ez mégis megtörténik, akkor kő kövön nem marad. Elkötelezett és hűséges típus, öröm együtt élni egy márciusi nővel. Nehezen csábíthatók el, de megéri a fáradtságot.

Április

Könnyedén kommunikálnak, de néha nagyon tudják sajnálni magukat. Éppen ezért nagy figyelmet igényelnek. A legtöbb közülük hatalmas szeretettel van tele, de ha egyszer csalódik, akkor teljesen eltávolodik. Nagy boldogságot ad annak a férfinak, akiben megbízik.

Május

Nagyon kitartó és hűséges típusok. Ha beléjük szeret valaki, az bajban lehet, mert nagyon kemény jellemek, és nem lehet őket elfelejteni.

Június

Nagyon kíváncsi, kreatív és kommunikatív nők, csak néha túl sokat beszélnek és gyakran megbántanak másokat. A szerelemben nagyon veszélyes játékos. A férfiak olyanok a kezükben, mint a gyurma.

 

 




 

 

 

Július

Ezek a lányok eleinte nagyon titokzatosak és távolság tartóak. Túl sokat merengenek a múlton, érzékenyek, és gyakorta mélabúsak. Ha megcsalod, többé biztosan nem látod.

Augusztus

A férfiak elvesztik a fejüket a jelenlétükben. Mindent megszereznek, amit akarnak: Bár szeretik a viccet, de rajtuk ne gúnyolódj! Mindig középpontba kerülnek, amit ki is élveznek.

Szeptember

Fegyelmezett, kritikus nők, akik soha nem bocsátják meg, ha valaki elárulja őket. A bosszú sem áll távol tőlük. A szeptemberi lányok szeretik a hosszú kapcsolatokat.

Október

Az októberben született született nő szereti bizonyítani erejét és függetlenségét, egy igazi erős karakter. Ritkán sír mások előtt. Tisztában van vele, hogy az emberek hajlamosak visszaélni a bizalmával, ezért nem nyílnak meg bárkinek. Más nők gyakran nem szimpatizálnak velük, mert irigylik őket.

November

A novemberi nő mindig egy lépéssel mások előtt jár. Azonnal kiszúrja a hazugságot. Rossz vége lesz, ha valaki játszani próbál velük.

December

Hatalmas szívvel és rengeteg szerencsével megáldott nők. Minden szituációból győztesként kerülnek ki. Nagyon szórakoztatók, tudják, hogyan kell feldobni a hangulatot.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?