Celeb / Híresség

Emlékszel még VV Szandikára? Így néz ki ma! Nem fogsz rá ismerni!

Bizonyára sokaknak ismerős VV Szandika, polgári nevén Lőrincz Alexandra, aki az 5 évvel ezelőtti Való Világ széria plasztik cicája volt.
 

Nem volt egy hétköznapi jelenség, mint ahogy abban az évadban többnyire senki sem volt az. Gondoljunk csak Alekoszra, aki a magyar televíziózás történetének egyik legviccesebb figurája.
Szandika, Éva, Olivér és Alekosz egy klikket alkottak, az ő jelenlétük mentette meg a VV4-et az unalomba fulladástól.A Való Világ negyedik szériája már 4 éve véget ért, azóta több akori villalakóval is találkozhatunk a képernyőn. A most mindössze 23 éves Szandika például szerepelt a TV2-n futó Az élet show-ja című realityben.
 

 



Teljesen megváltozott a külseje: bebarnult, fogyott és az orrát is megműttette.
Mostanában nagyon figyel alakjára, ősszel fitness modell versenyre megy. Van, ami nem változott: továbbra is táncolásból és legjobb barátjánál, Sanyinál lakik.Szandika 4 évvel ezelőtt:



Egy valóság-show emlékezetes bemutatkozó filmjében tűnt fel Szandika, évekkel ezelőtt. Az akkori riportból többek között kiderült, hogy a vastag szájú lány képtelen egyedül enni. Ma már ez közel sincs így. Kigyúrta magát és letette a vodkát. Ez ám az evolúció.

 




 

 

Talán emlékeznek még a Való Világ 4 plasztikcsodájára, aki már beköltözése estéjén sztriptízzel szórakoztatta lakótársait.
VV Szandika akkor még nagyon harsány volt és a szilikonnal hatalmasra pumpált testrészein kívül is volt mit fogni rajta. Az elmúlt években a lány sokat változott, lefogyott és barnára festette hidrogénszőke haját.
Egy ideje azonban megint nem hallottunk felőle, így még sokkolóbb a jelenlegi kinézete. Lőrincz Alexandra ugyanis teljes életmódváltáson esett át, további nyolc kilót adott le és egy éve a konditeremben tölti ideje nagy részét. Átalakulás elképesztő, így most azt tervezi, hogy ő maga is személyi edzőnek áll.
 

Meguntam a lusta életmódot és a külsőségeket, amik illettek engem. Belefáradtam és azt mondtam, hogy most vagyok fiatal, most van most és gyerünk, életmódváltás. Egy éve készülök erre a versenyre. Soha nem volt semmihez kitartásom anno, mindent abbahagytam
– mondta a Fókusznak Szandika.

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?