Ezoterika

Ezek a csillagjegyek csókolnak a legjobban a horoszkóp szerint!

 
Egy csókban mindenki másként fejezi ki a szenvedélyét: tüzes, vad, lágy, gyengéd, lassú, ütemes. Rád vajon melyik illik? És arra, akit kiszemeltél magadnak? Ha ismered a csillagjegyét, már most sok mindent megtudhatsz a csókjáról is! Derítsd ki még az első randi előtt!
 




Kos
Nem totojázza el a dolgokat, gyorsan és szenvedélyesen szereti. A legtöbbször váratlanul és vadul csap le rád, a gyengédség helyét pedig átveszi a mindent elsöprő vágy, amit a csókjából is visszautasíthatatlanul érezni fogsz!
Bika
Szívből csókol, érzékien és lassan. Alapos és gyengéd, mielőtt rád nyomul, előkészíti a terepet. Nem veti meg a nyalánkságokat, így egy csókcsata alkalmával előkerülhet nála a tejszínhab és az eper is.
Ikrek
Olyan könnyed, mint egy angyal szárnycsapása. Alig érzékeled légies csókját, mégis libabőrös lesz tőle mindened! Kacarászik, incselkedik, néha kicsit kéreti magát. Megesik, hogy a csókot félbeszakítja, hogy egy-egy vicceskedős megjegyzéssel adja a tudtodra érdeklődését.
Rák
Forrón csókol, hosszan és gyengéden, ha egyszer megérintettek az ajkai, azt kívánod hogy soha ne legyen vége. Különleges képessége van arra, hogy megérezze a partner legtitkosabb vágyát is, így azt tudja mindig adni, amire a párjának szüksége van.
Oroszlán
Nincs számára tabu. Gátlásoktól mentesen ragad magával a csókja. Vad és szenvedélyes, nem riad vissza a kihívástól. Vágyik arra, hogy rajongjanak érte és ezt csókjával maximálisan el is tudja érni. Ha a szádhoz ér, a lábadról is levesz!
Szűz
Csókja finom, könnyed, figyelmes. Minden részletre figyel és minden mozdulatot kiélvez és ugyanezt várja el a partnerétől is. Nehéz neki megfelelni, de ha sikerül, akkor testét, lelkét neked adja.
 




 
 
Mérleg
Kacérkodik és játékosan csókol, finoman és lágyan játszik a nyelvével. Csókjait nehéz kiérdemelni, de aki megkapja, biztos hogy elönti a forróság és a vágy.
Skorpió
A végletek embere, természetét pedig a csókjai is tükrözik. Vagy lassan, élvezettel csókol, mint aki soha nem akarja abbahagyni, vagy egy szenvedélyes, vad és rövidke nyelves után már a főfogásnál találod magad!
Nyilas
Meglepően és spontánul támad, a legváratlanabb és legfurcsább helyeken és helyzetekben is képes csókot lopni. Ugyan a lassú, megfontoltság nem az ő erénye, de a rövid, intenzív csókok olyan ajándékok a partnere számára, amivel soha nem tud betelni.
Bak
A csókkal megvárja a tökéletes pillanatot, ha sürgeted vele, vesztettél. Gyöngéd és érzéki, csókjában nem csak a szeretet, de a gondoskodás is ott van.
Vízöntő
Ha szereted a nedves csókokat, a Vízöntő a te partnered! Csókja különleges, szokványosnak cseppet sem mondható, éppen ezért élmény vele az együttlét. Ne lepődj meg rajta, ha nem csukja be a szemét, a Vízöntők már csak ilyenek…
Halak
Csókja érzéki, hosszú és szerelemtől túlfűtött. Nem szűkölködik az osztogatásában, beleéli magát és átadja egész testét az élvezetnek. Pár perc nem elég, ha vele lesz randid, hosszú csókcsatákra készülj fel!
 
 
 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?