Belföld

Gyorshír: Indoklás nélkül letiltották Alföldi Róbert pécsi előadását

 

Tisztelt olvasónk!

 

Mi teljesen elhatárodunk a fidesz médiától, teljesen független és valós híreket teszünk közzé! Kérjük, segítsen nekünk, hogy ez a jövőben is így maradhasson, lájkolja facebook oldalunkat! Köszönjük!


Továbbá azzal is támogatja munkánkat és segíti megőrözni függetlenségünket, ha megosztja a bejegyzést amennyiben tetszett önnek! Köszönjük!

Még az alkotókkal sem tudatták, miért nem játszhatják az előadást, amire már a jegyeket is eladták.
 
Elmarad az Alföldi Róbert főszereplésével futó Igenis, miniszterelnök úr!pécsi vendégjátéka.
A döntést nem indokolták, az alkotóknak pedig nem is szóltak róla.
Facebookon tette közzé a Kodály Központ, hogy a Zsolnay Színházban a sikerdarab nem kerül bemutatásra. Az intézmény a közleményben “megértést kér”:

 

De nehéz úgy megértést kérni, hogy a lefújást semmivel nem indokolják.
Az előadás Facebook-oldalán a művészek azt írják:
Hivatalos indoklást mostanáig sem kaptunk. Az előadást nem mi mondtuk le, a Zsolnay Színházzal megbeszéltek alapján az időpontot leegyeztettük, és készültünk a vendégjátékra. Értetlenül állunk az eljárás előtt. Köszönjük az érdeklődőknek, és nagyon sajnáljuk.
 

A Zsolnay Negyed üzemeltetője egyébként a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., ami a fideszes vezetésű önkormányzat tulajdonát képezi.
Áprilisban egy zalaegerszegi Alföldi-beszélgetést tiltott le a fideszes térségi képviselő, amit végül Zalaszentgróton tartottak meg.
Az Igenis, miniszterelnök úr! egyébként a története szerint arról szól, hogy
a gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy keleti ország külügyminisztere erkölcsileg megkérdőjelezhető és hatalmas diplomáciai botránnyal veszélyeztető, ám gordiuszi megoldást kínál Európa problémáira.”

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?