Belföld

Gyorshír: Indoklás nélkül letiltották Alföldi Róbert pécsi előadását

 

Tisztelt olvasónk!

 

Mi teljesen elhatárodunk a fidesz médiától, teljesen független és valós híreket teszünk közzé! Kérjük, segítsen nekünk, hogy ez a jövőben is így maradhasson, lájkolja facebook oldalunkat! Köszönjük!


Továbbá azzal is támogatja munkánkat és segíti megőrözni függetlenségünket, ha megosztja a bejegyzést amennyiben tetszett önnek! Köszönjük!

Még az alkotókkal sem tudatták, miért nem játszhatják az előadást, amire már a jegyeket is eladták.
 
Elmarad az Alföldi Róbert főszereplésével futó Igenis, miniszterelnök úr!pécsi vendégjátéka.
A döntést nem indokolták, az alkotóknak pedig nem is szóltak róla.
Facebookon tette közzé a Kodály Központ, hogy a Zsolnay Színházban a sikerdarab nem kerül bemutatásra. Az intézmény a közleményben “megértést kér”:

 

De nehéz úgy megértést kérni, hogy a lefújást semmivel nem indokolják.
Az előadás Facebook-oldalán a művészek azt írják:
Hivatalos indoklást mostanáig sem kaptunk. Az előadást nem mi mondtuk le, a Zsolnay Színházzal megbeszéltek alapján az időpontot leegyeztettük, és készültünk a vendégjátékra. Értetlenül állunk az eljárás előtt. Köszönjük az érdeklődőknek, és nagyon sajnáljuk.
 

A Zsolnay Negyed üzemeltetője egyébként a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., ami a fideszes vezetésű önkormányzat tulajdonát képezi.
Áprilisban egy zalaegerszegi Alföldi-beszélgetést tiltott le a fideszes térségi képviselő, amit végül Zalaszentgróton tartottak meg.
Az Igenis, miniszterelnök úr! egyébként a története szerint arról szól, hogy
a gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy keleti ország külügyminisztere erkölcsileg megkérdőjelezhető és hatalmas diplomáciai botránnyal veszélyeztető, ám gordiuszi megoldást kínál Európa problémáira.”

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?