Celeb / Híresség

A szakításuk után összeköltözött a ValóVilág szerelmespárja

A ValóVilág legutóbbi évadában szeretett egymásba VV Geri és VV Reni, azonban nem tudtak ellenállni a másiknak, így becsúszott egy nem várt terhesség is a kapcsolatuk elején. A fiatal lány azóta elvesztette a babáját és Gerivel is szakítottak, azonban nemrég ismét arról szóltak a hírek, hogy összejöttek. Most Reni elárulta, hogy már együtt is laknak.

 

 

 

Szinte már követni sem lehet a ValóVilág szereplőinek szerelmi életét, hiszen miután kiderült, hogy VV Reni a villában teherbe esett VV Geritől, egy ideig közösen tervezték a jövőjüket. Később azonban a 22 éves lány bejelentette a drámai hírt: már nem várandós többé. Nem sokkal ezután szakított a páros, Geri pedig VV Verával kezdett el randizgatni. A se veled, se nélküled kapcsolata Renivel azonban olyan erősnek bizonyult, hogy egy ideje ismét egymásra találtak. A fiatalok több élő adásban is együtt mutatkoztak, Reni pedig nem rejtette véka alá, milyen boldog emiatt.

Elmondta, mikor jutottak el a békülésig Gerivel

Szeptember elején valamikor, amikor kijött Malagára utánam– árulta el Reni a közösségi oldalán.

Úgy tűnik, a pár nagyobb összhangban van, mint valaha: ismét szerelmes fotókkal árasztják el a közösségi oldalaikat és rendre válaszolnak a kapcsolatukat érintő kérdésekre is. Az egyik követő tudni szerette volna, összeköltöztek-e már, mire a fiatal szépség szűkszavúan ennyit írt:

Igeeen  derült ki az egy napig megnézhető Instagram-sztorijából. Reni azt is megosztotta, hogy ő költözött Szombathelyre Gerihez, ott kezdtek új életet.

Az elején fura volt, új környezet, új emberek, de már otthonosan érzem magam és aha, nagyon jó– ecsetelte derűsen. Valaki arra is kíváncsi volt, nem bánta-e meg, hogy ismét esélyt adott Gerinek, erre így felelt:

Ha megbántam volna, nem lennék vele – szögezte le a fiatal, majd egy csókolózós videót is közzétette a szerelmével.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?