Belföld, Hírek

Egy disznóölő pisztollyal végzett kétéves kisfiával egy zákányi férfi

A férfi és a gyermek anyja már egy ideje külön éltek. Sajtóinformációk szerint a gyerek láthatáson volt az apjánál, amikor az brutális módon végzett a kisfiúval. A férfi végül magát is megpróbálta megölni, őt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

 

 

 

Korábban írtunk róla, hogy hétfőn holtan találtak egy kétéves gyereket hétfő a Somogy megyei Zákányban.

24.hu arról írt, hogy

a 37 éves férfi láthatás alatt végzett kisfiával.

A Blikk információi szerint

a férfi egy disznóölő pisztollyal végzett a fiával, amit aztán maga ellen fordított.

A gyermeken már nem lehetett segíteni, de az apját Kaposvárra vitték kórházba mentőhelikopterrel életveszélyes sérülésekkel.

A 24.hu értesülései szerint a gyermek szülei már külön éltek, de még nem volt bírósági végzésük arról, hogy kinél mennyit tartózkodhat majd a gyerek. Erről mindig szóban egyeztek meg eddig a szülők.

Blikknek is hasonlóról számolt be az egyik szomszéd. „Se veled, se nélküled kapcsolatban éltek a feleségével. Többször is szakítottak, aztán visszataláltak egymáshoz. A párja, a gyermek édesanyja elköltözött már tőle véglegesen” – fogalmazott a szomszéd.

A Blikk szerint a férfi korábban többször is zavaros üzenetet posztolt közösségi oldalán. Ezekben arról írt, hogy mindennél jobban imádta a fiát és a párját is gyakran igyekezett biztosítani a szerelméről, de a kapcsolatuk véget ért, ő pedig hiába próbálta visszaszerezni a nőt. Két héttel ezelőtt még úgy fogalmazott, „megszakad a szívem érted fiam”.

A rendőrség emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?