Celeb / Híresség

Tönkrement Molnár Anikó párkapcsolata: a férfi a szülinapján hagyta faképnél

Bár már megszokta a szinglik életét, és csak olyannak akart esélyt adni, akiben lát potenciált, Molnár Anikó mégis csalódott abban a férfiban, akit régebb óta ismert. A szőke bombázó úgy gondolta, több is lehet közte és egy barátja közt, de rosszra fordultak a dolgok. Az illető miatt külföldre sem utazott el a születésnapján.

 

 

 

A Való Világ egykori sztárjának rengeteg udvarlója akad, pláne, amióta az OnlyFans-karrierje egyre feljebb ível, így akár azzal is tölthetné az elkövetkező egy-két évet, hogy mindenkivel találkozik, akitől randimeghívást kapott. Olyanra is volt példa, hogy egy férfi 20 millió forintot fizetett volna neki egy vacsoráért cserébe, ám végül el sem ment a találkozóra az illető. Az egykori Nagy Ő nem titkolja, bízik abban, hogy amikor eljön az ideje, rátalál az igaz szerelem, de egyelőre nem túl szerencsés ezen a téren.

Nem alakult jól a kapcsolatuk

Anikó a 49. születésnapja alkalmából el akart utazni egy egzotikus helyre nyaralni, ám keresztülhúzták a számításait. Egy régebbi ismerőséhez romantikus szálak kezdték fűzni, és a férfival közösen indultak volna útnak, amikor is zátonyra futott a kapcsolatuk. A szőkeség a baráti körében ismerte meg az illetőt, és reménykedett abban, hogy ő lehet az, akivel egy romantikus nyaralásra repül a szülinapján. Anikó elárulta, mi siklott félre.

– Lett volna valaki, akivel elutaztam volna, de végül itthon maradtam, amire megvolt az okom. Régóta ismertem már ezt a srácot, akiről szó van, és az a helyzet, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban történtek súrlódások közöttünk. Nekem pedig arra nincs szükségem, hogy ahelyett, hogy eltöltenék egy csodálatos hetet egy szép helyen, vitatkozzak valakivel. Inkább itthon maradtam… – mesélte Anikó.

Nagy csalódás volt, hiszen az volt minden álmom, hogy a negyvenes éveimet kint búcsúztassam el, ehelyett itthon ültem, egyedül… Jövőre ötvenéves leszek, hiszek benne, hogy az a születésnapom mindennél boldogabb lesz– jegyezte meg a Borsnak.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?