Celeb / Híresség

Az 50 éves Cameron Diaz „egyáltalán nem hasonlít korábbi önmagára” a képeken, miután elmenekült Hollywoodból, hogy felnevelje a „csoda” babáját

Cameron Diaz a 2000-es évek nagy részében a kedves lány a szomszédban archetípusként uralta a képernyőket. Azonban visszavonult a színészkedéstől, amikor férjhez ment rocksztár férjéhez és megszülte kislányát.

 

 

 

A közösségi médiában meglehetősen csendes, de új fotókat osztott meg magáról, és a rajongók megdöbbentek a külsején. Kisgyermeke és férje most az életében a főszerep, akiket titokban tart a nyilvánosság elől.

Nem sokkal azelőtt, hogy Diaz lánya megszületett volna, úgy döntött, hogy visszavonul a színészkedéstől, és a családját helyezi előtérbe. Sokan szomorúak voltak, hogy távozik, de sok sikert kívántak neki az új útjára.

Az 50 éves Diaz beleegyezett, hogy még egyszer utoljára visszatér Hollywoodba, hogy filmet forgasson. Jamie Foxx, aki Diaz mellett fog szerepelni a Netflix új, Back In Action című filmjében, azt mondta, könyörögnie kellett neki. Térden állva könyörgött, és azt mondta neki, hogy ez lesz az utolsó filmje.

Foxx és Diaz együtt szerepeltek a 2014-es „Annie”-ben, ami egyben az utolsó filmje is volt, mielőtt bejelentette visszavonulását, így Foxx nagyon örül, hogy beleegyezett, hogy együtt szerepeljen vele ebben a filmben.

A film forgatásán készült Diazról már felbukkantak fotók. Az egyiken a színésznő egy fekete kabátban állt egy motorcsónakon, miközben a produkciót forgatták. Míg egyes rajongók izgatottan várták, hogy „Back In Action” láthassák, mások csak negatív dolgokat tudtak mondani a megjelenéséről.

A fotók az Instagramra kerültek fel, és egy képen Diaz távolról készült, egy másikon pedig, ahol a képen kívül mosolyog valamire, közelebbről látszik a színésznő arca.




A rajongók azonnal elkezdtek beszélni az arcvonásairól, mondván, hogy egyértelműen plasztikai műtéten esett át, és hogy szerintük ez túlzás. Az egyik rajongó szerint úgy nézett ki, mint a Joker, míg egy másik siránkozott:

„Egyáltalán nem hasonlít korábbi önmagára. Annyira szomorú. Elviszi a plasztikai megjelenés.”

Egy másik azt mondta, hogy remélik, hogy ez egyszerűen csak egy rossz fotó róla, és hogy még nem csináltatta meg magát ennyire. A legtöbb rajongó szerint felismerhetetlen volt, és abba kellene hagynia a sok munkát.

Bár rengeteg negatív komment érkezett, és a fotókkal kapcsolatban rengeteg volt a visszatetszés, akadtak olyan rajongók is, akik úgy gondolták, hogy bár a külseje megváltozott, még mindig gyönyörűen néz ki.

Hogyan lett Diaz 47 évesen anya és hagyta ott Hollywoodot?

Diaz sokszor elmondta, mennyire hálás a karrierjéért és minden lehetőségért, amiben élete során része volt, de a színésznői lét kezdett túlságosan megterhelővé válni, és nem tudta kezelni a rutinját.

Az egykori színésznő elmondta, hogy amikor rájött, hogy ez már nem fenntartható módja az életének, ki akart lépni Hollywoodból, és felépített egy olyan rutint, amit egyedül is képes kezelni, nincs szüksége asszisztensekre, menedzserekre vagy bárki másra.

Megemlítette, hogy amikor annyira elfoglalt volt, nem volt ideje vagy kapacitása arra, hogy megalapozott döntéseket hozzon, amelyek a legjobbak lennének a jövője szempontjából. Most hátradőlhet és megnyugodhat, amikor valami fontos dologról dönt.

Diaz azt is megemlítette, hogy ezt az életmódot azért kellett kialakítania, hogy szabaddá tegye az időbeosztását, és a legjobb anyja lehessen a lányának, Raddixnek. Diaz és férje, Benji Madden 2020 januárjában lepte meg a világot, amikor bejelentették kislányuk születését.

Mindketten az Instagramon osztották meg ugyanazt a posztot, amely csak egy szövegből állt, amelyben bejelentették a kislányuk érkezését, a nevét, és biztosították a rajongókat, hogy bár boldog és egészséges, nem fognak róla képeket megosztani.

Nem sokkal a bejelentés után egy Diazhoz közeli forrás interjút adott, amelyben elárulták, hogy ő és Madden béranyával fogadták lányukat, és azt mondta:

„Diaz úgy érzi, hogy ez a baba valóban egy csoda”.

A forrás szerint a párnak sok akadállyal kellett szembenéznie, amikor megpróbáltak szülőkké válni, és el voltak ragadtatva, hogy ez végre megtörtént velük, még akkor is, ha Diaz 47 évesen nem tudta kihordani a gyermeket.

Madden és Diaz mesterséges megtermékenyítés, táplálékkiegészítők, sőt még akupunktúra segítségével is megpróbáltak teherbe esni, de egyik út sem vált be, így a béranyaság lehetőségét kutatták fel. Ez az út lehetővé tette számukra, hogy végre üdvözölhessék kislányukat.

Bár Diaz már nem színészkedik, időnként ad interjúkat, és mindegyikben arról áradozik, hogy az anyaság az egyik legjobb dolog, amit valaha tett. Azt is megemlítette, hogy sosem érzi magát túlterheltnek a lánya miatt, mert tudja, hogy minden viselkedés mögött ok van.

Amikor a lánya feldúlt, Diaz megpróbálja megérteni a kiváltó okot, hogy együtt dolgozhassanak azon, hogy a lánya jobban érezze magát. A színésznő azt mondja, úgy érzi, ez a feladata szülőként.

Az egykori színésznő úgy véli, az, hogy idősebb szülő, és keményen meg kellett dolgoznia, hogy befogadjon egy gyermeket, segített neki abban, hogy ilyen türelmes legyen a kisgyermekével, de elismeri, hogy szerencséje is volt, hogy volt ideje megismerni a lányát.

Diaz elmondta, hogy bár igyekszik mindig türelmes lenni, ez nem mindig sikerül, de ha elveszíti a hidegvérét, akkor kommunikál a lányával. Elmondta, hogy elmondja a lányának, mit érez, és megkérdezi Raddixet, hogy mit érzett, így helyre tudják hozni a helyzetet.

 

 

 

 

Ki Diaz fiatalabb férje?

Diaz és férje között hat év korkülönbség van, Diaz idősebb, mint a Good Charlotte gitárosa. A pár kapcsolata először 2014-ben került nyilvánosságra, amikor egy bennfentes szerint a legtöbb időt Diaz házában töltötték.

A forrás szerint Diaz boldog volt, mert végre talált egy férfit, aki hölgyként kezeli. Voltak olyan találgatások, hogy ők ketten Nicole Richie-n keresztül ismerkedhettek meg, aki Diaz barátnője és Madden ikertestvérének felesége.

Egy évvel később megerősítették, hogy Madden és Diaz összeházasodtak. A pár 2014 májusa óta jegyben járt, és minden barátjuk és családtagjuk örült nekik, amikor végre összekötötték az életüket.

Bár az ünnepség tele volt szeretettel és boldogsággal, mégis kicsi és zártkörű volt. A Beverley Hills-i otthonukban tartották, ahol a közeli barátok és a családtagok is jelen voltak, hogy megünnepeljék a párt.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?