Celeb / Híresség

Micsoda hír! Dárdai Blanka és L.L. Junior újra együtt vannak: „Szenvedélyes előadóművészek vagyunk”

Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata az elmúlt két évben többször is zátonyra futott, de végül mindig visszataláltak egymáshoz. Az Ázsia Expressz forgatása újabb kihívásokat állított eléjük, ami csak még inkább felerősítette a köztük lévő feszültségeket. Bár most külön próbálnak gyógyulni, a rapper most elárulta, hogy ettől függetlenül együtt vannak.

 

 

 

  • Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata sok hullámvölgyön ment keresztül
  • Az Ázsia Expressz forgatása tovább erősítette a köztük lévő feszültségeket
  • Bár most külön próbálnak gyógyulni, a rapper elárulta, hogy együtt vannak

Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata már számos hullámvölgyön ment keresztül az elmúlt két évben, és korábban már többször is előfordult, hogy elköszöntek egymástól, majd úgy tűnt, sikerült túljutniuk a krízisen, és kibékültek. Április elején azonban nagy meglepetés volt, amikor kiderült, hogy a két előadó csatlakozik az Ázsia Expressz műsorához, és utólag ők is a Fülöp-szigetekre utaztak. A Blikk májusban már úgy értesült, hogy kapcsolatuknak nem tett jót a kint töltött időszak.

Korábban egy ismerősük nyilatkozott lapunknak, aki szerint egy ideje válságban volt Junior és Blanka kapcsolata. Azt állította, már a forgatások előtt is voltak problémáik, de azt remélték, hogy a közös kalandok összekovácsolják őket. Azóta már javában zajlik az Ázsia Expressz, amit a TV2-n szeptember 1-je óta láthatnak a nézők, és a szerelmesek bizony jó néhányszor egymásnak estek már a képernyőn.

Az énekesnő nyáron a közösségi oldalán jelentette be, hogy szakítottak, és bár úgy tűnt, ez már végleges, a rapper most a TV2 kamerája előtt vallott arról, hogy együtt vannak, és jelenleg a kapcsolatuk megmentésén dolgoznak.

25 éves vagyok, és az életem fenekestül felfordult két éve. Nyilván, ahogy a párválasztás során Laci lett a párom, felborult az egész világom, és nagyon sok mindennel meg kellett küzdenem a két évben– kezdte a Tények Plusznak Dárdai Blanka.

– Annyira az identitásommá vált a Laci, hogy nemcsak, hogy azonosítottak vele, hanem annyira megmukkantam ebben a szerepben, hogy ráhagytam az emberekre, hogy mit gondolnak, és ezt kicsit bánom, de most kicsit korrigáltam az Ázsia Expressz-szel – vallotta be az énekesnő, aki arra is kitért, bár ők sokszor úgy érzik, hogy hasonlóak, valójában különböznek, és ezek a különbségek éleződtek ki a műsor után még jobban.

Gyógyulnak, de egy párt alkotnak

Bár Dárdai Blanka úgy fogalmazott, most mindketten próbálnak külön gyógyulni, L.L. Junior elárulta, ettől függetlenül együtt vannak mint pár. Azt is kifejtette, mi az, ami szerinte ezt a rengeteg hullámvölgyet okozta a szerelmükben.

– Exhibicionista, ambiciózus, szenvedélyes előadóművészek vagyunk, és ezt hozza a párkapcsolati mintánk is. (…) Ezért ilyen szenvedélyes a kapcsolat is. Tehát gyors békülés, gyors harag. Letiltjuk egymást mindenhonnan, aztán feloldjuk egymást, aztán letiltjuk… szóval ilyen. Mindig azt mondjuk, hogy mi nyugalmat szeretnénk, de mindig ezt csináljuk – ecsetelte L.L. Junior, aki bevallotta, mindketten hibásak.

Egymás verbális vagy pszichés, lelki kivéreztetése mély sérüléseket okozott, okoztunk egymásnak, és ebben én is hibás vagyok. Én is elvetettem a sulykot többször. (…) Próbáltuk megmenteni, próbálkoztunk sokszor– mondta a rapper.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?