Celeb / Híresség

PSG Ogli nem hajlandó leérettségizni: „Iskolaundorom van”

PSG Ogli őszintén elmondta, hogy nem tartja hasznosnak, amit a mai oktatási rendszerben tanulnak a diákok. Éppen ezért hagyta ott a középiskolát és érettségit sem tett. Lékai-Kiss Ramónának elárulta, hogy már nem is tervezi letenni az érettségit.

 

 

 

PSG Ogli neve a TikTokról, illetve a Kőgazdag fiatalokból lehet ismerős sokaknak, hiszen sosem titkolta, hogy fényűző életet él. Korábbi biztonsági őre az egyik részben lerúgta edzés közben a 10 millió forintot érő csillárját, ám a pörgős nyelvű Olivért nem hatotta meg a dolog. Egy korábbi interjúban arról is beszélt, hogy a vagyona egy része tartalomgyártásból származik, ám a többi pénzkeresési módszerét nem árulta el. Mint mondta, egy évben minimum 4-5 országba – maximum 10-be – ellátogat, mert próbálja bejárni a világot. Általában egy héten másfél-kétmillió forintot költ el, de van, hogy többet.

Az influenszer a TV2 Titkok Ramónával című műsorban kijelentette: az általános iskola után már nem oktatnak fontos tudnivalókat a diákoknak, ezért nem tanult tovább. A Dancing with the Starsban is lehetőséget kapó Olivér a szerdai adásban arról vallott, hogy gyerekként nem ő volt a tanárok kedvence, folyton rá kellett szólni. A rossz magaviselete miatt pedig egyre gyengébb iskolákra váltott.

Nem tartja fontosnak az iskolát

„Fontosnak tartom az elejét a sulinak, az általánosig. Azután, megmondom őszintén, nem nagyon tartom fontosnak, amiket tanítanak. Nem használom az életben ezeket a dolgokat, azért gondolom ezt így” – mondta határozottan. A tehetős fiatal be sem fejezte a középfokú tanulmányait, de elmondása szerint remekül megvan érettségi nélkül is, az nem hiányzik neki.

„Nem, egyáltalán nem! Néha szokta mondani anyu, hogy ‘kisfiam, most már estin szépen tedd le!’, mire mondom, hogy ‘dehogy teszem, hagyjál már békén a hülyeségeiddel!’ Miért tenném le? Nem vagyok hajlandó! Ha valamelyik családtagom kimondja, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek, és nem tudom, hogy miért. Annyira utálom az iskolát, hogy mindig iskolaundorom van. Nekem ez egy berögzült betegség” – jelentette ki.

Az iskolaundor miatt ráadásul régen mindig az ágyat nyomta, de a háziorvosa „szerencsére nagyon jó volt”, mert mindig kapott tőle igazolást, így otthon tudott maradni „fifázgatni”…

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?